16.04.08
15:53
Гледах го в 4fitnessbg за ~120лв 8lb, 3600грама. Не тренирам, но искам да кача някакви никограми. Този гейнър комбиниран с по стабилно хранене ще ми даде ли някакви резултати, за месец два пиене? И също ме интересува като не тренирам кога да го пия? Първа смяна съм, сутрин имам възможност да хапна кисело мляко с овесени ядки, евентуално към 10-11 да взема една доза и след това към 2-3.
Интересно ми е да видя вие какво мислите за гейнъра и как и кога ще е добре да го приемам.
16.04.08
16:07
Първо казваш, че не тренираш, а после кога да го пиеш като тренираш? На кое да вярваме.
Гейнъра е добър и ще ти свърши работа. Първата доза нямаш проблем да е в 10 - 11, а втората при това положение отива към 16.
Не тренирам. Надявам се да ми помогне, защото много трудно качвам, евентуално ще пиша тук с резултати.
Ако не тренираш едва ли имаш нужда от каквито и да е добавки. Вземи си някакви витаминки и си спертни един режим на хранене. Няма смисъл да си даваш парите на вятъра.
17.04.08
05:21
Може ли да се аргументираш защо искаш да поддържаш по-голямо тегло без спорт?
казано от Димитър Михайлов на 17.04.08, 05:21:
Може ли да се аргументираш защо искаш да поддържаш по-голямо тегло без спорт?
Защото опитвах вече всичко и не мога да кача нищо. Не искам да поддържам по-голямо тегло, искам да поддържам нормално тегло, близо 190см съм, а тежа 65 килограма. Работата е сериозна. Евентуално като кача малко ще се върна да тренирам, но при това положение сега няма смисъл.
Този гейнер е много скъп! Сириъс мас на оптимум е много по добър избор(5.6 кг за 135). Аз съм същият случай като теб (висок и слаб). Ще ти кажа че за да качиш килограми трябва да се храниш често (5-6 пъти на ден) и да поемаш поне по 2000 калорий на ден. Наблегни на основната храна и тогава мисли за добавки.