16.04.08
18:21
Ми предния път пих Nitro,Slowe и сурватъчен протеин на NOW
Нитрото го усетих доста добре,енергия имах като за 3 човека :)
от Slowe усетих само че ми изкочиха вените
и протеина само въстановяване
с една дума не качих много ММ както желаех
храних се уш добре по 5 пъти на ден ...
Сега мисла да пробвам класическа пеограма
сурватъчен протеин на ОН,креатин на ОН,глутамин на ОН и теурин
за мен това са много пари и не искам да ги фърлам на вятара
и въпроса ми е да пробвам ли с тази класическа или с някоя др
И АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖИТЕ ОТ КОЙ САЙТ Е НАИ ДОБРЕ И НА ЕВТИНО ДА СЕ ПАЗАРУВА (БГ САЙТ)
МЕРСИ!!!!!
Темата беше редактирана от dj-coco на 16.04.08 18:22.
16.04.08
21:27
Извинявай, но ти какво очакваше??? Това са хранителни добавки все пак, не анаболни стероиди. Как разбра, че вените ти са изскочили точно от Swole? Това, доколкото знам е креатинова матрица. И колко време употребява тези продукти?
Иначе пробвай “класическата програма”, няма лошо... но с този начин на мислене, мисля, че и от нея ще останеш разочарован. След това може да се насочиш към някоя барокова или ренесансова програма... дано те вече да помогнат.
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 16.04.08 21:28.
17.04.08
06:34
Ами според мен от “класическата програма” ще останеш по-разочарован.
Погледни си хранителния и тренировъчния режим - щом резултата е минимален.
Владимир8507 ми да своле е креатин и мисла че нема от какво др да ми изкочат така вените ... и съм ги вземал 1 месец
head_hunter тренировката ми е добра ... за режима не ми е на 6 ма се опитвам да ям само качествена храна и на по често...
явно наистина очаквам много от тези добавки...но ако ефекта е толкова наистина за мен нема смисал тогава да ги взимам
Тва е истината http://www.4fitnessbg.com/profile/no-xplode/ но ако не се храниш правилно нямаш шанс
Еха васко колко пъти го пие Експлоуда и колко кила успя да качиш с него,че ми е много интересно какво се прави само с азотен бустър.
Към автора-я земи си напиши примерното меню(за вчера и днес) да видим там как е работата а после ще коментираме стакове ;)
Двама познати поиеха експоудъра ;) . Зеха си по 1 доза и за месец качиха към 3кг и станах мноо нацепени, за около месец ;) без да зимат нещо друго.
ПП: Искаха и още ама нямаха финанси :-)
Мнението беше редактирано от Vasko на 17.04.08 08:32.
17.04.08
09:46
казано от Vasko на 17.04.08, 08:31:
Двама познати поиеха експоудъра ;) . Зеха си по 1 доза и за месец качиха към 3кг и станах мноо нацепени, за около месец ;) без да зимат нещо друго.
С 1 доза? :)
казано от Vasko на 17.04.08, 08:31:
Баце много малко уе,аз кат пих две дози и станах 120 кила с 55саната ръка.Напрао не знам кво ша стане ако изпия цяла кофа. :lol:
Мнението беше редактирано от Judo на 17.04.08 11:52.
17.04.08
14:04
Имал е предвид 1 опаковка.... 1 месец каза че са пили.
Ами много ясно че имах предвид една опаковка. Вий ко си мислите, от една доза 3 кила бре бре беее :-)
18.04.08
13:58
Пич, аз те съветвам да не си пилееш парите по добавки, защото ще се разочароваш повече. И аз направих такова нещо - имах прекалени очаквания преди да разбирам какво е тренировка, храна, сън, спокойствие. Тренирай си системно без да пропускаш и хапвай така и повярвай ми резултатът ще дойде :) След като мине известно време и разбираш какво представлява добавката принципно, тогава ще можеш да си избереш точното нещо за теб.
казано от Vasko на 17.04.08, 17:12:
Ами много ясно че имах предвид една опаковка. Вий ко си мислите, от една доза 3 кила бре бре беее :-)
и така да е,пак не мисля че тези 3 кила са от бустъра.
18.04.08
18:30
Що бе? 3 кила не са нищо. И само с добър хранителен режим е нормално 0,5 до 1 кило на седмица да се качва, зависи колко си висок и с каква обмяна разполагаш. Ако пък си след диета може и 10 да качиш за месец.
А иначе горе долу толкова качват с подобен тип продукти, даже някои твърдят че и по 7-8 са качвали, но за пълния цикъл - 3 месеца.
В една тема някакъв се хвалеше че с креатин за месец качил 10 кила “ММ” но кой да му повярва ;)
Мнението беше редактирано от Vasko на 18.04.08 18:42.
Някой ако може да даде информация този продукт във Варна от къде може да се закупи. За Explode става дума.
19.04.08
14:55
казано от Random на 19.04.08, 14:34:
Някой ако може да даде информация този продукт във Варна от къде може да се закупи. За Explode става дума.
Магзин Жълто
или от интернет:
bodyart-bg.com
4fitnessbg.com
19.04.08
15:51
пробвай в www.silabg.com доколкото знам те имат вси4ко и асортиментът им е най-богат от вси4ки интернет магазини, пък и доставката им е безплатна