Тези които ни помогнаха и продължават да ни помагат

18.04.08
07:34

Всички ние сме във този форум за да поговорим за любимия си спорт, да поискаме съвет, да попитаме. Но някой сетил ли се е да спомене нещо добро за тези, които наистина са му помогнали. Тези, които имат познанията, които винаги са готови да ни помогнат остават малко в сянка. А форума е пълен с момчета и момичета, които имат познанията. Предлагам всеки да сподели кой и с какво му е помогнал. Да откроим тези, които наситина знаят и са ни дали добри съвети. Да откроим тези, които пускат стойностни теми, дават стойностни идеи и съвети. Нека откроим тези, които градят добрия облик на форума. Така всеки от нас ще знае към кого да се обърне, без да се лута сред многото неправилни съвети.
Накрая ще обединим имената им в списък. Мисля, че това ще е от полза за самите нас.
Да опитаме!

Темата беше редактирана от izmu4ena du6a на 18.04.08 07:38.

18.04.08
08:15

Здравей от мен. Интересна тема. Явно някой се е замислил над това, кой му е бил от полза във форума.
Любопитно ми е да видя каква дискусия ще се получи. Мисля, че аз самия мога да откроя няколко имена на потребители, които определено са доказали познанията си тук. Но засега ще запазя мнението си, докато темата потръгне. Поздравявам те за идеята и те подкрепям. Да видим какво ще се получи!

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28627/

18.04.08
08:52

Аз лично бих споменал първо хората писали статиите в сайта :

Владимир Недков, Петър Петров, Димитър Михайлов, Марияна Маринова, Иван Шишманов, Марин Маринов, Никола Пеков, Васил Костов, Белчо Христов, D3BEP, Калоян Георгиев, Emil_mlo, Кремена Иванова, Симеон Гълъбов, Ради Хаджирадев, Георги Траянов, Красимир Йолов, Валентин Иванов, Симеон Гълъбов, Ивайло Пандурски, Доц. д-р Николай Бояджиев и ако има хора които пропускам - хиляди извинения!! Каквото и да напиша ще бъде малко, но - Благодаря Ви за страхотните, интересни и полезни статии, върха сте!! :)

Иначе от форума има адски много хора които знаят какво пишат и винаги ми е приятно да им чета мненията, ако тръгна да пиша всички, ще отнеме много време, пък и със сигурност ще пропусна някои, ще спомена само няколко от хората които са ми помагали и които много уважвам и са се доказали и много преди да започна да посещавам форума :

D3BEP, Петко К, G33K, Alkorin, emzo :)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 18.04.08 08:55.

18.04.08
13:39

От тук лично аз съм черпал много познания и тънкости от Чукундур, Тигра, Мишо Колев! Познания в чисто професионален план. За бъра-бъра работи всеки е номер 1! ДРЕКС също срещнах тук за първи път! На самите сбирки също съм взимал най-ценното - протеина от пилето на ДИВАКА - кръчма номер 1 за цялото Софийское Поле! За всекиго по нещо!

21.04.08
06:59

Позволих си да разчистя, моля придържайте се към темата !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1