Комбинация за покачване на ММ през лятото - мнения ?

17.04.08
16:48

Мисля си за Animal Pump + weight gainer/protein (не знам кое от 2те ще е по-добре). Според вас дали т’ва е подходяща комбинация ако не, то кажете оптималния вариант.

П.С. - висок съм 174/65кг занимавам се с фитнес от 9-10 месеца. Благодаря предварително.

17.04.08
20:50

Аз гласувам за Animal Pump + сурватъчен протеин + Високо въглехидратен хранителен режим, защото си  слабичък зa ръста си.

18.04.08
08:54

аз пък мисля, че от пъмпа няма да види кой знае каква файда (какво ще помпи)
креатин, много протеин и яко ядене му е майката

18.04.08
09:17

казано от FRANKO1 на 18.04.08, 08:54:

Animal Pump освен азотен бустер е и креатинова матрица ;)

18.04.08
11:11

казано от FRANKO1 на 18.04.08, 08:54:

Animal Pump е един от най-добрите креатинови продукти на пазара. Той и суроватка е по-добрия избор и ако можеш да си позволиш ВСАА. Обаче не ми е ясно каква маса ще качваш при 40 градусови жеги?

Мнението беше редактирано от Z@ki на 18.04.08 11:13.

18.04.08
14:14

знам добре какво е пъмпа, но личното ми мнение е, че за тези пари може да се купи креатин и още протеин или гейнър и ефекта ще е по-добър откъм маса.щото в повечето случаи следващия въпрос ще е как да пия протеина за да имам за повече време, че като пия по 2-3 шейка дневно, много бързо свършва.
ако няма финансови бариери, има по-добри комбинации от пъмп + протеин или гейнър - например стака на Z@ki

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1