Сега започвам да тренирам, помогнете с някои сьвети

MC

17.12.04
17:45

аз сьм на 18г. 179см.66кг,тренирам вече една седмица само гьрди. В мазето си направихме фитнес зала имаме лежанка, крив лост ,гирички, упоредка, отвьн има лост за набиране, след някои месец може и да направиме и успоредка. Вапроса ми е: Какво трябва да ям за закуска , обяд и т.н.. И как да тренирам. Казаха ми да взимам креатин с аминокиселини и глутамин. Помгнете ми.  :roll:

17.12.04
18:03

Не избързвай с добавките. Тук можеш да прочетеш за хранителните режими и да избереш подходящия за твоите цели. Прочети малко повече за храненето, изготви си диета, след това можем да я прегледаме и обсъдим.

_V

19.12.04
19:31

е защо тренираш само гърди само не разбрах? :lol:  Надявам се че ни ги  тренираш и всеки ден. Колко пъти тренираш в седмицата? И моя съвет е да не избързваш с добавките поради простата причена че няма да ти подействат.

MC

19.12.04
23:09

тренирам 3 пьти седмично гьрди и бицепс тьй като нямаме много уреди. Избрах си ВВД но не ми е много ясно какво трябва да ям за закуска, обяд и т.н. . Не ми е ясно и кога  да ям вьглехидратите , белтьците, мазнините . Ако можете да изготвите някаква примерен режим ще бьде добре. :?: Ако ям по 5 пьти на ден по колко грама вьглехидрати,мазнини и белтьци трябва да сьдьржа пьрвото ядене, по колко грама вьглехидрати,мазнини и белтьци трябва да сьдьржа второто ядене, третото...  :?

21.12.04
18:23

Здрасти! Прегледай отново сайта. Изчисли си енергоразхода. Иначе за количествата, мисля, че белтъчини ти трябват около 140 гр. Другото може да се пресметне след като знаем енергоразхода. Продължавай да четеш, пиши като сметнеш, успех!

ВН

22.12.04
04:24

С щанга и лежанка можеш да тренираш всички мускулни групи! Как? Попитай за това във форума за тренировки и упражнения.

MC

22.12.04
18:13

Как мога да определя енергоразхода.?  Калорииния ми минимум е 2385.  Благодаря че ми помагате. :D

ВН

22.12.04
20:50

Трудно... Има ужасно сложни формули за да определиш най-близко колко си изразходвал. Предлагам ти за сега да го направиш емпирично. Когато имаме готовност ще публикуваме разширен материал по темата.

23.12.04
11:31

Еми умножи калорииния минимум по някой от индексите и ще получиш енергоразхода. Разбира се, това е условно, но за начало ще ти свърши работа.

31.12.04
01:21

В общи теми съм създал тема за формули за изчисляване на калориите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1