18.04.08
11:53
Онзи ден откарах до 8 сутринта с яко ококорени очи.Явно бях предозирал с кофеин,а аз съм доста чувствителен към него.Сега се чудя как да комбинирам добавките,че да нямам този проблем.За безсънието май доста помогна сокчето на нутрин Изотон,според мен тия сокчета да зверски блъскани с кофеин.Пише че е 50 милиграма или нещо такова,ма нещо доста се съмнявам.
Значи ето и нещата,които пия в момента:
ABB Lean stack - 1 капсула - 90mg кофеин
Primaforce Yohimbine HCL 2,5mg
Primaforce Syneburn - 10 mg Synephrine
Green tea extract - 315mg - За съжаление съдържа кофеин,но нямам идея какво количество
В деня когато будувах цяла нощ бях изпил една капсула ABB и една зелен чай сутринта,а вечерта 1 капсула Syneburn и 2 капусли Yohimbine HCL и изпих едно кафе (нес кафе една лъжичка).Изпих и едно сокче Изотон и после пих зелен чай Teekane с вкус на кактус 2 пакетчета като си мислех,че в него няма кофеин ма май съм се излъгал.Кофти работа :(
Та сега мисля ако приемам нещо да е в по ранни часове.Мисля два пъти на ден и то предимно в първата половина на деня да приемам по една капсула ABB,Syneburn,Y и зелен чай.Тренирам вечер от 7,защото тогава имам възможност.
Някви други идеи за прием ?
Пий ти йохимбе вечер, па после сокчетата ти били виновни. Термогените бърнъри по добре ги пии някъде следобяда.
Не е йохимбето.Към него се оказа,че имам добър толеранс.Само с кофеин пак си докарах безсъние и то без да съм вкарвал някви големи дози.Два хапа АББ и едно кафе за цял ден и бам безсъние.Други дни кофеина ми понася добре :/ Проблема ми е,че нямам режим на съня лягам непрекъснато в различни часове и се получи нещо много лошо.Един ден спя 11-12-14 (часа спах дори един ден),друг ден заспивам в 4-5 през ноща и се будя към 10-11.По принцип и от затлъстяването си хъркам и имам лош сън и спя по-много часове.Ся ще пробвам да спра добавките да нормализирам съня.Че с тва безсъние кел файда,че съм на диета като си забавям обмяната не беществата ужасно много.