Л-Карнитин на инжекции!

NP

18.04.08
20:21

Здравейте!
Може ли да ви питам нещо и за вашето мнение за това.
Слушал съм че има л-карнитин който се бие като инжекция и че като се бие тази инжекция държи ефект 12 дни. Това вярно ли е и ако да колко струва някаде една такава инжекция. Моля ви пишете в темата за да разбера аз и тези които също се заинтересуват за този продукт!
Благодаря ви предварително. Ще съм ви благодарен ако се отзовете!

18.04.08
20:41

Аз за течен знам ама пък такъв на инжекции за пръв път чувам. Но може и да има знам ли, но 12 дена да държи, не го вярвам това в никакъв случай.

MO

18.04.08
20:59

Сигорно са видели тоя на апмпули и са си помислили,че се бие...

А аз пък чух, че на Марс вече садят един специален сорт соя, от която протеина се усвоява по-добре и от 1 кило протеин качваш за 2 нощи 15 килограма мускулна маса :)
Обаче това беше, като сънувах...

Та, по-сериозно - някой екстремисти си бият карнитин , да. Това, че ще “държи” 12 дни е измислица. Единственото, което ще направи такава инжекция е, че вместо 15% , които ще минат в кръвта ти, ако го взимаш като добавка през устата, с инжекция ще усвоиш 90%... в кръвта. Но не и в мускулните клетки .

19.04.08
06:13

Тва каде се бие с инжекция малко наркоманско ми звучи  :lol:      Наи си е добре течен или на хабчета ли там кво беше

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1