18.04.08
21:48
Здравейте бих искал да ви попитам едно въпросче ... което така и не разбрах (оглеждайки темите във форума) Никога до сега не съм взимал добавки, не искам да ставам огромен (имам предвид да стана само ММ за месец ..) с добавки ... просто се нуждая от по бързо възстановяване ...
И за това се бях спрял да си купа единствено и само една добавка (Universal BCAA 2000)
Та исках да те попитам дали е точно така както съм чел за бцаа:
- ще се възстановявам по бързо
- уж ще кача някаква ММ (естествено с добър хранителен режим)
- ще поизчиста мазнинките по тялото
Пак да напомна става въпрос само за БЦАА само тази добавка ... не мисля друго да купувам ... надявам се от яденето да го набавям :)
18 години 180 см / 76 кг
Темата беше редактирана от The_Duke на 19.04.08 05:05.
99.9% съм убеден, че няма дори да ги усетиш.
Спести си парите, спи повече, приемай достатъчно калории от правилни храни.
И ако все пак чувстваш умора и мислиш, че е временна изтичай до аптеката и си купи 12 ампули Сарженор (течен Л-аргинин).Пий 3х1 ампула на гладно.
п.с. на всяко едно от тиренцата отговора е не :)
Мнението беше редактирано от emzo на 18.04.08 22:08.
казано от emzo на 18.04.08, 22:06:
99.9% съм убеден, че няма дори да ги усетиш.
Спести си парите, спи повече, приемай достатъчно калории от правилни храни.
И ако все пак чувстваш умора и мислиш, че е временна изтичай до аптеката и си купи 12 ампули Сарженор (течен Л-аргинин).Пий 3х1 ампула на гладно.п.с. на всяко едно от тиренцата отговора е не :)
Доста изчерпателен отговор ;)
Можете ли да ми кажете нещо за амино 1500 на нау фуудс. Трябва ми нещо за възтановяване и малко мм... Ако не би ли ми препоръчал някакъв протеин който да излиза към 60-70 лева на месец бързоусвоим?
ПП: Имайте предвид че съм на 15. И моля не поствайте неща от рода “храни се правилно бла бла бла” защото аз освен че ходя на фитнес отдавна, ходя на тренировки по бойно изкуство 5 пъти на седмица и отделно 4-5 пъти на седмица бягам минимум половин час. Хранителният ми режим си е добре :coolmad:
Мнението беше редактирано от Vasko на 19.04.08 20:31.