Закуска+протеин

19.04.08
17:20

Сутрин веднага след ставане пия доза суроватъчен протеин,а след 30-40 минути(когато ми е готова закуската)ям стабилно-25-30гр белтъчини и въглехидрат и след това отивам на тренировка.

Сега се чудя как е най-удачно да го правя за да извлека максимума.
Дали да преместя суроватъчния протеин след ставане за преди тренировката?
Дали просто да намаля белтъчините на закуска,ако приема че суроватката 30мин преди нея е задоволила протеиновите нужди на организма ми?
Дали да продължа по същата схема?

Сега започвам да пия и продукти изискваши да се приемат час след хранене и час преди тренировка.
Ще бъде ли оптимално така:
Ставане-закуска(30гр белтъчини+въглехидрати)-Час след нея продуктите споменати по-горе-45минути до 1 час след тях(и 15-30мин преди тренировка)суроватъчен протеин?
(този вариант ми звучи най-добре,но винаги досега съм пил суроватката веднага след ставане и съм малко раздвоен)
Надявам се да чуя няколко добри съвета :)

Едит:Пооправих си малко въпроса.

Темата беше редактирана от tra^la^la на 19.04.08 21:02.

19.04.08
17:52

Правил съм така няколко месеца.Мога само да гадая какво усвоявам, важното е че имаше ефект(НВД беше режима).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1