16.04.08
18:35
Здравейте!
Взех си креатин монохидрат и започвам да го пия. Имам няколко въпроса отностно пиенето:
1.Кога и по колко е най-добре да се пие? (преди или след тренировка; или пък 5гр преди и 5гр след)
2.Каква е разликата между това дали ще правя зареждаща фаза или не?
3.Как да тренирам и да пия креатина ако правя зареждаща фаза? Имам предвид аз хубаво ще пия 4 пъти по 5гр на ден, обаче ако тренирам през тва време? Ще има ли ефект?
4.Имам проблем с меренето. Нямам мерителна лъжичка, а до колкото разбрах 5гр са една чаена лъжичка с връхче. Така ли е?
5.Също така взех протеин суроватъчен. Него до колкото разбрах трябва да пия 3 пъти на ден по 30гр. (пак имам проблем с меренето) Четох някъде, че една супена лъжица с връхче (пълна с суроватка) е около 15гр.
Моля, някой компетентен да отговори.
Благодаря!
16.04.08
19:16
Лъжичка за креатина си вземи от магазин за бебешки магазин!За протеина би трябвали да има в опаковката ако не ... попитай някой в залата в която тренираш да ти даде една.
Отговори по другите въпроси има във форума ! Пробвай първо да прочетеш това онова и после питай !
Четох и то не само във форума. На няколко места откривам няколко различни твърдения за това кога е по-добре да се пие креатина. За това питам тук.
Лично при мен имаше най-голям ефект 20-30 мин преди треировка - 5 грама креатин, да прави си една чаена лъжичка с връх и много вода по време на тренировката. Пих само по 5 грама на ден и не мисля че е нужно повече тъй като няма да може да се усвои от организма и ще се превърне в креатинин :)
Успех!
17.04.08
10:30
Щом си чел ... пробвай 1-2 варианта и който усетиш,че ти влиае най-добре,към него се придържай ;) .
На ли знаеш всеки организам индивидуално реагира на добавките.
Успех и от мен !
Здравейте!
Взех си креатин монохидрат и започвам да го пия. Имам няколко въпроса отностно пиенето:1.Кога и по колко е най-добре да се пие? (преди или след тренировка; или пък 5гр преди и 5гр след)
2.Каква е разликата между това дали ще правя зареждаща фаза или не?
3.Как да тренирам и да пия креатина ако правя зареждаща фаза? Имам предвид аз хубаво ще пия 4 пъти по 5гр на ден, обаче ако тренирам през тва време? Ще има ли ефект?
4.Имам проблем с меренето. Нямам мерителна лъжичка, а до колкото разбрах 5гр са една чаена лъжичка с връхче. Така ли е?
5.Също така взех протеин суроватъчен. Него до колкото разбрах трябва да пия 3 пъти на ден по 30гр. (пак имам проблем с меренето) Четох някъде, че една супена лъжица с връхче (пълна с суроватка) е около 15гр.Моля, някой компетентен да отговори.
Благодаря!
Имам същия проблем ако може коректно мнение ?
21.04.08
10:51
Винаги ще има разлика между мненията на хората.
1. 5 преди и 5 след
2. ако правиш зареждаща ефекта ще дойде по - бързо(на теория), на практика при повечето хора няма разлика
3. тренирай си задължително както нормално
4. точно така
5. и тука си прав - една супена е 15 грама горе долу