15.04.07
21:16
търся си музика за аеробика или просто някаква по раздвижена музика. доколкото знам има дискове aerobic part 1,2,3….оба4е в музикалните магазини във варна не можах да открия нищо подобно :( отскоро съм инструкторка по шейпинг, но разполагам само с два диска, ако някой ми окаже съдействие, ще съм му мн благодарна... всякакви линкове, имена на песни и изобщо каквото знаете по въпроса.. :) мерси предварително
Темата беше редактирана от julli на 15.04.07 21:23.
22.01.08
08:39
казано от julli на 15.04.07, 21:16:
търся си музика за аеробика или просто някаква по раздвижена музика. доколкото знам има дискове aerobic part 1,2,3….оба4е в музикалните магазини във варна не можах да открия нищо подобно :( отскоро съм инструкторка по шейпинг, но разполагам само с два диска, ако някой ми окаже съдействие, ще съм му мн благодарна... всякакви линкове, имена на песни и изобщо каквото знаете по въпроса.. :) мерси предварително
a muzikata,koqto tyrsish kolko bita ti trqbwa,az imam 140;144;146;148 no mislq,che za sheiping ti trqbwa po-bawna
11.02.08
18:02
148 bi trqbvalo da svur6i rabota, po intenzivnata 4ast ot trenirovkite q pravim s tempo 152, e-maila mi e wiktorian@abv.bg, mersi predvaritelno
Здравейте и от мен. Бърза ли е музиката за която пишеш? Аз също търся но по бързо темпо.
18.04.08
18:28
Търсете албуми, в чието име да участва “minimal”. :)
21.04.08
06:53
Беше образно казано по-скоро. Просто си мисля, че това е стилът, който търсите.
Ами търся музика микс, която да е доста динамична нещо като техно стил, микс от различни парчета околу 40 - 45 мин. Става въпрос за музика за Тае Бо. Ако някой може да ми каже от къде мода да си намеря :roll: ??? Намерих една Taebomix но ми е бавно, тя е за Тае Бо степ.
Отиваш в арена пишеш house,techno,schranz,hard-techno и си избираш каквото искаш.По принцип ме съмнява реазчките да стават за гимнастика,но има много приятни компилации от dance-house.Потърси нещо на Ministry of Sound според мен е това което ти трябва!
05.11.09
10:16
казано от blablabla на 21.04.08, 07:50:
Ами търся музика микс, която да е доста динамична нещо като техно стил, микс от различни парчета околу 40 - 45 мин. Става въпрос за музика за Тае Бо. Ако някой може да ми каже от къде мода да си намеря :roll: ??? Намерих една Taebomix но ми е бавно, тя е за Тае Бо степ.
аз си пускам направо радио нова ако ми се наложи да си правя уражненията в къщи ;Д там постоянно въртят разни минималчета и хаусчета :)