28.12.04
19:45
Здравейте, можете ли да ми кажете как мога да качвам бързо тегло (мускулна маса)..абе направо да надебеля!!! След това да орелефявам за ЛЯТОТО всичко! :)
Взимам креатин и протеин. Сега съм 59 кг. тренирам от 2 месеца а преди това бях 54 кг. на 14 години съм. Дайте ми съвети.
не веднъж съм казвал и споделял, че хора като теб, искащи да качват (думите барзо и бавно няма да ги споменавам) маса, трябва около масата да се навъртат! Т.е. да ядеш всичко без ограничения. единственото, което ще те спира е финансовият въпрос. Иначе, ако можеш да си позволяваш лукса да ядеш през 2 часа, прави го - 8 - 9 хранения на ден, на малки порции, но през 2 часа мисля че ще ти дойдат добре и трябва да качиш неминуемо 4-5 кг за месец, като си тренираш здраво! Тварда храна, шейкове от протеин - мухай и да не ти дреме! Мазнини - пак, но все пак не прекалявай - в смисъл такъв, че не бъди капризен - пуешко или пилешко :wink:
Бласкай яко в залата и на масата и мускулите ще са ти благодарни.
Преди 8 години когато започнах нямаше изгодни цени на креатини и протеин според стандартите ми на живот, така че не взимам отношение за добавките ти към хараната ти на сериозно поне на този твой етап- поне аз не виждъм смисъл. След година да, но от сега... Аз бих инвестирал тези пари в тварда храна или пък колан, бинтове за тренировка, списания и т.н.
Но, буди сигурен че маса се први на маса, а релеф повече с диета и кардио!
Успех!
Нека и другите се изкажат :wink:
Какво да Качваш Сланина -просто преяждай постоянно и ще качиш и после като сваляш ще се върнеш на изходното ниво (леле какви постове)
Ако ще качваш гледай да е предимно мускулна маса на сланина
Ами тренировките стига с това ядене само нали ти написах какво ще стане само с ядене
08.01.05
09:15
Еми виж са батка 10000кал дневно и си готов :) Шега бе човек вечер тъпкай въглехидрати след 19ч и ще качваш кила ама за муск маса не гарантирам :)
[quote author=“propellerheads”]Еми виж са батка 10000кал дневно и си готов :) Шега бе човек вечер тъпкай въглехидрати след 19ч и ще качваш кила ама за муск маса не гарантирам :)
Що го объркваш още повече така сланина може да качи да вдигне всички калории ставаше дума от протеин и въглехидрати не да се тъпче за сланина
12.01.05
20:55
Модернирано от head_hunter
Братле ако искаш да качиш требва да се счупиш от ядене тва е основното.А като е 59 кг надали толкова лесно че качи сланини особено ако е ектоморф какавто сигурно е.
Не използвайте цифри вместо букви!
27.10.12
01:46
у
Мнението беше редактирано от Alexander Alexandrov на 27.10.12 01:47.