29.03.08
21:17
Здравейте бихте ли ми препоръчали какво да пия имам малко мазнинки по корема ... стегнал сам гоо но някак си мазнините пречат да се изкарат плочките каква диета да правя и да си взема ли л=карнитин за по бърз ефект :P
Не си дал никакви данни ( това го пиша по навик вече) - ръст , кг , стаж , години .
Заглавието на темата не е подходящо .
Ако беше ползвал търсене щеше да намериш всичко + има раздел често задавани въпроси в които преобладават такива теми .
Малък си за сериозни добавки и си с малък стаж . Просто си изчисти храненето - никакви рафинирани захари , сладки , шоколадови изделия и тнт . Храни се предимно с животински продукти и си набавяй нужния протеин . Вземи си витамини и минерали , само това ти трябва .
казано от GH0$T на 20.04.08, 19:46:
Малък си за сериозни добавки и си с малък стаж . Просто си изчисти храненето - никакви рафинирани захари , сладки , шоколадови изделия и тнт . Храни се предимно с животински продукти и си набавяй нужния протеин . Вземи си витамини и минерали , само това ти трябва .
...не би навредил и един Л-карнитин.
Мене проблема ми е само по корема имам малко мазнини и изкам да ги изчистя... значи без никакво сладко без хранене след 6 4аса ... сутрин тичане на гладно и евентуално добавка л-карнитин за по бърз ефект... става ли така ?
Напротив - задължително с хранене след 6 часа .Просто се запознай с хранителния състав и си стъкми една диетка
казано от cecko на 22.04.08, 10:06:
Мене проблема ми е само по корема имам малко мазнини и изкам да ги изчистя... значи без никакво сладко без хранене след 6 4аса ... сутрин тичане на гладно и евентуално добавка л-карнитин за по бърз ефект... става ли така ?
не приемай никакви въглехидрати след 6 часа.
Когато правиш кардио използвай термо-колан но не за повече от 20-30 мин. да не повредиш кръста! Много помага в областа на любовните дръжки!