22.04.08
11:41
Zdraveite ... ako ska4am na vaje dali shte svalq nqkoi kilogram? Zashtoto iskam da si oformq koremnite muskuli. Ta dali shte stopq mazninite ako ska4am na vaje?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.04.08 13:45.
22.04.08
13:23
a kolko pati sedmi4no i po kolko vreme da go pravq ? sajelqvam 4e pisha na latinica no ne sam u doma
22.04.08
13:44
Бих ти препоръчал да започнеш с две тренировки седмично, всяка от по 15 минути, дори с малки почивки в това време, ако е наложително. Ако не си скачал преди, хубаво е да провериш тренираността на краката и на прасците най-вече, защото има известен риск от болка (при мен беше сериозна болка).
Като следваща стъпка може да ги направиш три тренировки седмично, пак по 15 минути, като се стараеш да махаш почивките (15 минути нон-стоп скачане с променливо темпо).
Като по-следваща стъпка ... 15-те минути може да станат 20, а средното темпо да е относително по-високо.
Това е начинът, по който аз “открих” скачането на въже - точно такива бяха стъпките. Все още съм на три пъти седмично, защото не съм сигурен, дали ще смогна с възстановяването на долната част на тялото.
Дали ще сваляш мазнини - ако приемем, че хранителният ти режим е съобразен с целите ти, то определено ще “гориш”. :)