24.04.08
08:16
Как се пие точно syntrax fyre?Идеята ми е че сутрин не мога да тичам,но за сметка на това ходя пеша ~40 Мин до работата.Тренирам вечер от 19:00.До колкото знам по 2 се взимат и ги правя така.
1ви прием fyre
7:00 Fyre 1 час преди закуска.
8:00 закуска
8:30 тръгвам за работа(ходене пеша)
...хранения ала бала...
не съм ял 2 часа преди 16:00,когато взимам 2ри прием fyre
хранене в 17:00
19:00 тренировка+кардио на НВД съм(колко трябва да ми е кардиото като продължителност).
Наред ли го правя или не?Къде ми е грешката или добре съм се справил.Може ли да се комбинира fyre с кафе?
Темата беше редактирана от grigata на 24.04.08 08:18.
Уоу Fire с кафе? Аз от прием 2x2 на fire 2 дена не съм спал като последният прием е в 13-14 ч. , Но ако ти не си толкова чувствителен към кофеина , ама ти защо искаш с кафе да го комбинираш? С прием 2x2 не ти ли е достатъчен?
А-а не знам,за кафето проста така си питам.Днес за пръв ден го пия и затова.Ти пиеш по 4 на ден така ли?В началото с колко почна?Ти как го пиеш fyre-то?
Мнението беше редактирано от grigata на 24.04.08 08:59.
казано от grigata на 24.04.08, 08:58:
А-а не знам,за кафето проста така си питам.Днес за пръв ден го пия и затова.Ти пиеш по 4 на ден така ли?В началото с колко почна?Ти как го пиеш fyre-то?
Еми почнах 2x1 после 2x2 и сега съм на 2 сутрин и едно на обяд , че да мога да поспя малко :)
казано от emzo на 24.04.08, 09:28:
Пие се точно както пише по етикет !
Да,ама то като пише на етикета по принцип е като суплемент за диета 1-3 пъти на ден до 1 час преди хранене,а за спортисти се пиело по 2.
Откачих във фитнеса-40 минути кардио при положение,че преди повече от 20 не можех и да си помисля!
25.04.08
03:40
Аз го пия два пъти по две хапчета на гладно като внимавам втората доза да не е след 14 часа, от време на време ми се случва да я пропусна ...което е кофти.Иначе първите няколко дни малко ми смути съня, но после тялото ми се адаптира и благодарение на енергията която ми дава успявам да се изтощя доста здраво и спа като пън :).При мен специално работи чудесно.Свалям тегло бавно славно и качествено.