17.07.07
16:43
Здравейте , знам че това е поредната (може би безсмислена ) тема относно креатина , но искам да ви питам :
Пия креатин от 500 гр.(марка няма значение) и като го свърша задължително ли трябва да се направи пауза 1 месец - тъй като аз мисля че е прекалено дълъг период ........ та въпроса ми е , тази пауза може ли да бъде от 1-2 седмици......... защото след това ще взимам от хубавите работи за ММ - глутамин , аминота , 2 вида протеин ....
Благодаря предварително
казано от Petio_vn на 17.07.07, 16:43:
Здравейте , знам че това е поредната (може би безсмислена ) тема относно креатина , но искам да ви питам :
Пия креатин от 500 гр.(марка няма значение) и като го свърша задължително ли трябва да се направи пауза 1 месец - тъй като аз мисля че е прекалено дълъг период ........ та въпроса ми е , тази пауза може ли да бъде от 1-2 седмици......... защото след това ще взимам от хубавите работи за ММ - глутамин , аминота , 2 вида протеин ....
Благодаря предварително
Еми пробвай с 6 седмици креатин, 2 без
:smirk: Мерси nullhole и аз мислех нешо такова защото все пак не ти ли са вижда и на тебе 1 месец почивка от креатин тварде мн време , аз ся както я подкарах с креатина до другото лято ще съм ..... :P
Хич не е малка тази почивка от един месец. Точно толкова трябва да си е... и 500 грама креатин наведнъж са много...
Апропо ... аз изпих една опаковка 100гр. CGT за две седмици и сега съм си купил още 100гр. креатин.
Въпросът ми е дали да направя малка почивка или да продължа, приемайки 100-те грама креатин през следващите две седмици ... ???
За да не правя нова тема искам и аз да питам нещо. Като пия един месец креатин после почивам един месец и като го почна пак ли трябва да пия в началото на принципа “зареждаща доза” ? (по 20гр креатин на ден)
25.04.08
05:56
Урааааа.....!
Ей... най-накрая една тема за прием на креатин.... Направо липсва такава информация в изданието, а във форума... време беше някой да пита!
Шегичка... ама не чететееее, не четете!
Мнението беше редактирано от Велин Иванов на 25.04.08 06:14.
25.04.08
06:47
казано от Велин Иванов на 25.04.08, 05:56:
Урааааа.....!
Ей... най-накрая една тема за прием на креатин.... Направо липсва такава информация в изданието, а във форума... време беше някой да пита!
Шегичка... ама не чететееее, не четете!
Отдавна не се беше появявала подобна тема :-)
Към автора на темата - ако изпиеш 500гр креатин за 30 дни, то почивката ти трябва да бъде даже повече от месец. Иначе просто ще го хабиш.
25.04.08
07:59
Предполагам, че автора на темата го боли гъза вече след повече от половин година :cheese: .