ВВД

VL

25.04.08
05:13

Кажете своето мнение за хранителния ми режим ;)

9.00 Овесени ядки с мюсли - 100 гр.
11.00 Кисело мляко със захар
12:00 Тренирам
14:00 Хамбургер с шунка , зеле и краставици
16:00 Захарни изделия ( вафли , кроасани и т.н )
19:00 Картофи / грах - 200-300 гр.
22:00 Ориз - 200 гр

Значи така ям докато съм на даскало обаче сега излизаме във ваканция почти 2 седмици , така че няма проблем да преместя времето за трениране или нещо друго :)

25.04.08
05:45

Много зле.Първо няма почти никакви белтъчини в менюто ти-във всяко хранене да има такива.Добави месо,яйца,извара,мляко и млечни продукти.Второ като си на ВВД не означава че трябва да мааш захар,кроасани,вафли и хамбургери.Смени тия боклуци с качествени въглехидрати - кафяв ориз,картофи,овесени ядки,боб,леща и т.н..Порови се из сайта и чети че с тоя режим до никъде няма да стигнеш.

25.04.08
06:13

Тотално и огромно НИЩО.
Вкарал си, каквото ти дойде. Видно е, че познанията ти за пълноценно хранене са нулеви. Още повече не си наясно с хранителните стойности. С тоя ориз и тея мюсли... най-много да ти се дръпнат очите и да ти порастнат магарешки уши.
Всяка храна си има химичен състав и енергийни стойности. Не мсиля да ти обяснявам как и с какво е нужно да се храниш, защото:
1. В изданието на сайта има достатъчно информация.
2. Има достатъчно литература.
3. Не мисля, че форума може да замени собствените натрупани познания. Тум могат да ти се дадат насоки, но не и някой с магическа пръчка да ти каже и даде всичко.
Не се сърди за тона ми, но мисля, че той ще те накара сам да потърсиш изхода. Поне се надявам на това да се случи. Това ще ти даде увереност и със сигурност успех в начинанието ти.
Но за край ще си позволя да те посъветвам следното:
Хамбургери, сандвичи - купени от закусвални - забрави ги. Засищат, но хранителните им стойности са НИКАКВИ, съдържанието на хранителни вечества е ниско и недобро, като качество. Овесени ядки, други ядки... това можеш да хапваш между храненетата. Това не са силни храни. Не можеш да започнеш деня си с нещо, което така или иначе може да се анрече “добавка” или междинно хранене.
Ориз - 200г ориз, приятелю за една голяма тенджера. Надявам се не го мериш след като е сварен. Защото тогава си в голяма заблуда. Всички храниетлни стойности за продукт се дават в сурово и необработено състояние. Не мога да си представя как поемаш 200г ориз. аз лично бих искал да го видя това.
Картофите са добра храна, но само картофи... като хранене...
Проблема да се храниш с качествени продукти, т.е. с такива, които имат наистина хранителни стойности... парите ли са. Но и да са... юом си се хванал... можеш да намериш еквиваленти.
Още веднъж - не се сърди за тона... мсиля, че ще ти е от полза.
Успех!

VL

25.04.08
07:10

Не се сърдя , нито се обиждам ;) нали затова съм тук за да ми помогнете , няма значение как... Значи ще включа боб , леща, прясно мляко и яйца , но проблема е какво да си нося след ваканцията за даскало :( там има само някви закуски дето викаш никакви хр. стойност , но като няма друго какво да ям освен да си нося от нас ядене , но въпроса е че не знам какво плюс това понякога нямам възможност да си нося от нас защото просто нямам място ... апак и другите може да ми се смеят от класа ... , но не ми пука щом съм решил да тренирам няма да се откажа ;) дигал съм 5 месеца като качих над 8-10 кг от 58 на 70 което за моя ръст пак е много малко - 180 см ... Но важното е че нямам почти никакви мазнини освен много малко в коремната област и все пак имам коремни мускули , които са с добра симетрия и долу - горе добре изразени , но да оставя това ... сега новия режим ;)

9:00 100 - 150 гр . овесени ядки с мюсли
11:00 1 кофичка кисело мляко с 4 варени яйца ( 3 белтъка и 1 желтък )
12:00 тренирам 
14:00 на даскало съм незнам какво да си нося ( тука вие ще кажете )
16:00 пак съм на даскало ...
19:00 Вече трябва да съм в нас обикновенно ям ориз със варени картофи ( много картофи ) или боб , леща
22:00 Плодове , зеленчуци и ядки ( имам чувството , че ядките не са за хранене преди лягане , но вие ще кажете ... разбирате повече )

Освен това преди тренировка пия протеин с креатин и след трен. пак креатин ... Моля поправете ми и най-важното кажете кво да си нося за даскало защото това ми е най-големия проблем в храненето , иначе тренировките са ми много добри :)

Мнението беше редактирано от Vlado на 25.04.08 07:11.

25.04.08
08:30

Сложи като начало да силна храна. Мюслите и овесените ядки не са такава. Те са за междинно хранене, или за късна вечеря - да кажем към 22,00 или 0.00 часа.
Гледай първите храненета - закуска и обяд да са силни.
За даскалото - можеш да си правиш сам сандви1и - с месо, с яйце и сирене... такива неща. За предпочитане пред закуски, пици и т.н.
Това мисля да ти свърши работа.
Междинните храненета - хапвай ядки.

VL

25.04.08
08:36

За ядките няма проблем имам 20 кг бадеми :) , но под силни храни аз разбирам повечко хляб и например като картофи и яйца ... ако греша ме поправете ;)

25.04.08
08:55

Овесените ядки са перфектни за закуска, както и за консумация по всяко време през деня.Само добави някакъв източник на белтъчини към закуската - поне 20 грама.В даскало или си приготвяй у вас и си носи или намери някое близко до училището магазинче и си взимай млека,плодове,ядки.

VL

25.04.08
09:12

ами вече за даскало ще си правя 1 сандвич с месо , 1 кисело мляко и 100 гр. бадеми ;) Мерси момчета

25.04.08
09:41

Бах, тея бадеми да не ги взимаш някъде на едро?

VL

25.04.08
16:28

казано от Cherniq_Konan на 25.04.08, 09:41:

Бах, тея бадеми да не ги взимаш някъде на едро?

Ами питяй ме 1 месец кво съм правил по 2-3 часа на ден... Баща ми носи аз беля и чукам ;) после раце , кръст , крака ... абе всичко те боли след това :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1