Малко помощ ...

24.04.08
18:09

Здравейте, вече тренирам във фитнеса повече от месец и се замислям сериозно върху хранителния си режим. На 17 съм 175 см и 56 кг :( , и естествено целта ми е покачване на теглото с цел повече мускулна маса отколкото мазнини ... Ще съм мн благодарен ако някои пусне по някой коментар за хранителния ми е режим а ето го и него:

8:00 - 2 сандвича с пушено месо и сирене (тук само да попитам – има ли проблем ако се консумира месото заедно със сирене ?)
10:30 – банан и отделно след около 10 мин 2 варени яйца
12:20 - пилешки гърди (200 гр) със ориз/картофи
15:00 - ... тук не знам какво да ям защото по това време съм на училище и тук идва въпроса – дюнерите напр добра храна ли са или по-скоро не ? и каква храна е добре да приемам по това време от деня?
19:30 – отново сандвичи с месо ... тук да вметна, че не обичам въобще риба и за сега ми е трудно да я включа като постоянна храна в режима ...
21:00 – 400 гр кисело мляко (3,6%)
22:00 – прясно мляко - 200 мл с 10 съпени лъжици мюсли

Тренирам 3 пъти в седмицата като тренировката ми между 9 и 10 сутринта. Целта ми да качвам по около 1 кг на месец за да успея до 1 година да вляза в нормата а от там вече да подобрявам ...

24.04.08
18:20

8:00 - 2 сандвича с пушено месо и сирене Месото със сирене ен е проблем,но сандвичите ти трябва да са с много месо-10-150гр и сиренцето също 50-100гр за да има закуската ти добри белтъчини.по принцип ти препоръчвам яйца,овесени ядки,но щом си писал сандвичи..
10:30 – банан и отделно след около 10 мин 2 варени яйца банана може да са 1-2-3-4 а яйцата задължително повече-4-5-ако не искаш да ядеш жълтъците увеличи белтъците
12:20 - пилешки гърди (200 гр) със ориз/картофидобре е
15:00сандвичи с пилешко месо?протеинов бар?протеинов шейк?
19:30 – месото да преобладава.това хранене е много късно от това в 15:00.направи едно в 17:30 и това го измести към 20-20:30
21:00 – 400 гр кисело мляко (3,6%) едно кисело мляко не е достатъчно-направи ги 2
22:00 – прясно мляко - 200 мл с 10 съпени лъжици мюсли за какво са ти тия мюсли вечертя можеш ли да ми обясниш?не им е тям мястото.към 23;30 можеш да вкараш 100гр извара примерно.
Ако това ядене в 10:30 ти е следтренировъчното задължително вкарай добръ белтъчини-яйцата ти казах,месо е добре също.Да има комплексни въглехидрати-ориз,картофи,макарони!

25.04.08
08:34

Мерси за съветите :)
Значи ще направя промени... В 8 сутринта ще сложа мюслите с прясно мляко, ще пробвам да увелича яйцата, за сега ми става тежко като изям повечко но ще видя как ми действат когато ям само белтъка; за 15:00 мисля да си взимам сандвичи с месо, протеиновите барове ми се виждат доста скъпички поне тези които огледах ... Друг проблем е, че следващото ми хранене не може да е по-рано от 19:30 защото съм на училище :/. За 21ч значи правим млеката 2 ... За 22:20 може да сложа извара защото си лягам 10:30 ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1