Въпрос

23.04.08
09:46

Правих кардио скачане на въже.Купих си един часовник Canyon дето слагаш един колан през гърдите и той мери пулса.Скачам си аз и по едно време гледма,че часовника показва 180 пулс и аз седнах на стол да го успокоя,че се притесних.Седя а часовника показва все по-висок пулс и стигна до 211.Аз се спекъх яко,че с тоя пулс не знам колко ще издържа.После изведнъж часовника спря да показва пулса.И като погледнах видях,че е влязла пот при батерията и датчиците и то доста.Поскачах още,защото се чувствах добре и почнах да си меря пулса на сънната артерия и го изкарах не повече от 160.И тая шибанария мисля повече никога да не я слагам,защото само ще психясам без да има за какво.Не е възможно да съм вдигнал тоя пулс и да не се разтреперя зверски и да ми призлее нали ?

23.04.08
10:04

аз може хич да си нямам представа от пулс но според мен не може да си стигнал чак до 211 а и защо пишеш след като си видял че е имало пот при батерията и датчиците

24.04.08
11:09

Тез боклуци за къф чеп си ги взимате?Правиш и единственото нещо с което се съобразяваш е тялото ти.Ако ти стане кофти спираш ,при мен като се изморя изведнъж и ми причернява, не ме интересува дали пулса ми е 350 или 50 знам си че ми е кофти и това е .

25.04.08
15:26

Принципно е хубаво да се следи пулса да не хвърчи прекалено, но в случая техниката нещо ти изневерява...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1