Пак тема за прием ... Аминокиселини + Креатин ?

24.04.08
15:16

Закупих си  прословутите аминокиселини Universal Amino 2700, и креатин на Optimum Nutrition .... Обаче не знам как да ги дозирам сега съм в зареждащ период 6 дена по 20 грама креатин, аминокиселините ги пия 2 след ставане 2 преди трен 2 след трен 2 преди лягане ... в почивка 2 след ставане и 2 преди лягане, и въпроса ми е след зареждащата фаза почвам така, но не съм сигурен :

Тренировъчен ден : 2 аминота след ставане , 3 аминота преди тренировка; 5 грама креатин преди тренировка .... 3 аминота след тренировка и  5 грама креатин след тренировка ... (тука се чуда за креатина понеже тренировката ми свършва късничко попринцип, защото съм на работа 21:30-22 ) и 2 аминки преди лягане

Нетренировъчен ден : 2 аминота след ставане , 5 грама креатин между храненията (следобед) , и 2 аминки преди лягане

25.04.08
22:34

Креатина го взимай сутрин на гладно в дните, в които не тренираш..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1