проблем с рамото

25.04.08
14:43

защо когато правя разгъване на дъмбел зад врат с една ръка усещам болка в рамото ? и то само на лявата ръка ( по силната в моя случай )  усещам го като силно натоварване .. а трицепса по слабо?

25.04.08
15:24

Сам си го правиш, имам предвид сам прекаляваш с напрежението, което създаваш в рамото. Помагай си с другата ръка, която да придържа рамото. Или просто прави упражнението с 2 ръце.

26.04.08
10:03

казано от maf1ozo на 25.04.08, 14:43:

защо когато правя разгъване на дъмбел зад врат с една ръка усещам болка в рамото ? и то само на лявата ръка ( по силната в моя случай )  усещам го като силно натоварване .. а трицепса по слабо?

с две ръце , неусещам такова напрежение както по отделно

DO

17.06.08
12:22

забрави за това упражнение и не го прави...и аз съм така и както и да го изпълнявам усещам тази болка а в трицепса не нахлува кръв.и читинг съм използвал но явно това упражнение не е за всеки както и френското защото пък много хора се оплакват от болки в лакътя и не могат да я подтиснат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1