Зверска сила - действаща програма!

Една наистина действаща програма, която на пръв поглед е много елемнтарна и наистина не скъпа.
Програмата е следната 5мг. екдизон на всеки 10 кг лично тегло - аз сам 100кг за мен са приблизително 14 хапа Ecdy-Steel (понякога 16). Това се прави една седмица.
После към схемата се добавя CGT и глицерин (като екдистила не се спира). CGT-то се взема само преди тренировка по 10гр. А глицерина (50 мл.) - на всеки десет минути до тренировката по 10 мл. с 100мл. вода. Е те т’ва е.

Направете си контролно измерване на силата преди седмицата с екдистила, след като започнете CGT и като мине една седмица с глицерина. Ще бъдете мноооого учудени.

Темата беше редактирана от Веселин Казаков на 07.02.08 12:53.

07.02.08
12:59

Е нищо революционно като цяло.Но все пак това ще го оцени човек с достатъчно стаж в залата.

07.02.08
13:30

Преди бях пускал тема за глицерин-а .Къде мога да го намеря?

07.02.08
13:32

По прицип се интересувам от силово системи, но някои от препаратите не са ми познати. Какво е ‘“екдизон” или “екдистил”?

07.02.08
14:05

http://www.bodybuilding.com/store/ecdy.html

07.02.08
14:52

Да, мерси, аз намерих и това http://www.maxefect.com/bb/magazin/muskulno-narastvane/explode-ecdy-steel.html?flypage=shop.flypage&vmcchk=1

Наистина ли има такъв поразителен ефект? Сравняват го с най-добрите стероиди??? А и е доста евтиничък:)

07.02.08
15:12

Прекалено много реклама.Не съм ползвал ААС, но не вярвам да се сравнява с тях.

07.02.08
15:27

Ще ме накарате и мен да пробвам една таква комбинация :-)

В аптеката е стотинки!

MO

08.02.08
19:31

Здравей,ще може ли да кажеш какво точно да купя от аптеката и този “цикъл” дали става за мен,защото съм на 15? И екдизона по колко пъти на ден?

Мнението беше редактирано от Mothefucker на 08.02.08 20:00.

ВИ

14.02.08
13:15

казано от Mothefucker на 08.02.08, 19:31:

Здравей,ще може ли да кажеш какво точно да купя от аптеката и този “цикъл” дали става за мен,защото съм на 15? И екдизона по колко пъти на ден?

Motherfucker правилно попита дали може да го пие. Един отговор ако може да получи, че и на мен ми е интересно :)

26.04.08
10:01

Значи моят въпрос е какво представлват точно триете продукта за глицерина да но другите два от каде мога да си ги закупя ,на каква цена, в какво количество,колко врене се пият.Защото ако отида в аптеката и кажа на аптекарката искам Ecdy-Steel и CGT и глицерин за глицерина ще схване но за другите 2 неща ще ме гледа като истребител.А пък изобщо от аптека ли трябва да се вземат продуктие.....Вие ще кажете.И има ли значение от програмата по която се тренира дали ще е за сила и маса защото ас сега тренирам по програма за маса и смятам да ги пробжам тези неща когато ми обясните за какво става въпрос и ако трябва да е с програм за сила ще те  помоля да ми дадеш програмата по която ти си тренирал като си ги пил

Мнението беше редактирано от Minimal_House на 26.04.08 10:17.

26.04.08
16:34

казано от Minimal_House на 26.04.08, 10:01:

Значи моят въпрос е какво представлват точно триете продукта за глицерина да но другите два от каде мога да си ги закупя ,на каква цена, в какво количество,колко врене се пият.Защото ако отида в аптеката и кажа на аптекарката искам Ecdy-Steel и CGT и глицерин за глицерина ще схване но за другите 2 неща ще ме гледа като истребител.А пък изобщо от аптека ли трябва да се вземат продуктие.....Вие ще кажете.И има ли значение от програмата по която се тренира дали ще е за сила и маса защото ас сега тренирам по програма за маса и смятам да ги пробжам тези неща когато ми обясните за какво става въпрос и ако трябва да е с програм за сила ще те  помоля да ми дадеш програмата по която ти си тренирал като си ги пил

Приятелю,като чета мненията ти ми става ясно,че с много неща не си на ясно,а да не говоря ,че в други теми питаш за неща,за които дори не трябва да си помисляш!Вземи попрочети повечко неща относно храненето и тренировката,а за някои неща ,за които питаш тук ти е още рано,за други,за които в една друга тема се интересуваше,ти предлагам направо да забравиш!
Апропо, Ecdy-Steel e фирменото название на т.нар.екдистерон,който се предлага под различно название от доста фирми.CGT е фирменото название на Creatine +Glutamine+Taurin ,предлаган от ON.

16.05.08
16:54

Добър вечер. Този цикъл ме заинтересува и искам да попитам дали ще е подходящ за мен, тай като не ми се рискува излишно и ако може някои да ми помогне в това. Аз съм на 18, 75 кила почти 2 години стаж в залата. Надявам се някой да се отзове. Мерси предварително.

17.05.08
07:19

Няма ли кой да помогне .......драснете нещо плс

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1