Прием на големи количества протеин от добавка.

29.04.08
03:54

Чудя се ако този месец успея да заделя някой лев за качествен протеин и си взема една торба от 4,5 кг.Какво ще стане ако всеки ден взимам по 150 гр. протеин от добавка и още 50-100 гр от храненето.Дали това би имало по голям ефект отколкото да взимам 200 от храна и 50 от добавка.На НВД съм и ще си остана дълго време на такова.Целта е сваляне на излишните мазнини навсякъде по тялото.Отделно за момента взимам фат бърнър и л-карнитин.

29.04.08
06:41

Ще стане това, че ще умреш от глад. 50гр. протеин от храна са 200гр. пилешка паржола или 200гр. свинско. А после какво ще ядеш? Аз това го ям на едно хранене и след 3 часа пак съм гладен. Въглехидратите са ти 100гр. овесени ядки предполагам, което се яде на закуска. След това какво ще правиш? Ще пиеш чист зехтин? Хранителната добавка е хранителна ДОБАВКА, не основно ядене!

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 29.04.08 06:45.

Мен лично 150 гр протеин на прах не ме възстановяват така, както 150 гр протеин от храна. Вероятно, както казва Crazy_with_Razor, е заради усещането за глад. Затова и гледам да огранича приема му на до 2 дози (70-80 гр).

Няма да извлечеш много от тая работа. Два приема по 40 грама на ден и това е от протеина. Останалото знаеш.

29.04.08
10:22

А някой дали е рискувал с Нутрим докато е чистил ? Защото от другите неща не ми останаха пари за протеин. Уговорил съм се с един приятел диабетик да му направиме тест на кръвната захар преди и след прием на шейк с протеин на Нутрим да видим дали има много въглехидрати вътре.

29.04.08
21:50

Не те съветвам да чистиш и да вземаш Нутрим едновременно. Малко си противоречат тия две неща. Аз от нутримския изолат яко омазнявам положението, независимо на каква диета съм. По добре си вземи едни аминота на АСН или НАУ - ще ти се вържат колкото бг протеина.

csf_da, dobata ако неискате темата да бъде заключена или модерирана няма да я разводнявате и спамите.Иначе аз нещо напоследък хич не ми се яде тия шейкове ме засищат прекалено добре дори повече от храненето и това ....сякаш е притеснително.

30.04.08
18:17

Tова са кратки периоди.Яж насила, за 1 седмица ще премине, другия вариант е да ти липсва разнообразие в храненето.

Както казаха по-горе 2 приема и толкоз.Другото от храната.

30.04.08
18:29

Трябва да проследиш гликимията си в тоя период.  Иначе дали е по добре на прах зависи и от храносмилането ти. Лично според мен протеина на прах ще го усвоиш по-добре, ако е качествен отколкото храна. А някои кразват, че хрананта ги засища повече, защото тя не е изолат... :)
А това, че те засища, пак трябва да си видиш гликимията, според мен не много добре това, какви въглехидрати съдържа?

Мнението беше редактирано от tpd на 30.04.08 18:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1