Вода-подуване на корема

29.04.08
20:00

В момента пия креатин на КЛ.Тренирам сутрин.През цялото време до обяд съм обилно водоснабден.Следобеда ми се налага малко да понамаля приема на вода,понеже нямам възможност да пикая постоянно.Като се върна вкъщи хапвам и продължавам да шорам вода,но имам неприятонто усешане,че някак си остава в корема ми.Не я изпикавам бързо,усещам лек дискомфорт и стои леко подут.
Много ми е странно защо се получава така.Ям добре разбира се и си мислех,че от храната може да се получава така,но и стурин закусвам и обядвам стабилно и пак пия вода,но проблем няма.
Някакви предположения зьащо ми се получава така и как да се справя :>

29.04.08
20:09

Получава се защото пиеш много вода за малко време. Какво очaкваш, да изпиеш два литра вода за 5 мин. и да ги изпикаш след още 5 ли? Абсолютно е ненужно това наливане с вода. Два-три литра на ден е предостатъчно.

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 30.04.08 08:47.

29.04.08
20:47

На опаковката на продуктите,които пия пише да се пие 1 до 2 галона вода ан ден.Аз съм между 4 и 6.
Не очаквам като изпия 2 литра вода да я изпикая след 5 минути.Но определено пикая по-малко.

30.04.08
03:50

казано от vatchev на 29.04.08, 20:00:

Следобеда ми се налага малко да понамаля приема на вода,понеже нямам възможност да пикая постоянно.

Задържаш вода от Креатина и това горе е причината. Не е странно, даже хич! Вода се задържа най-вече в корема, затова ти е надут корема.
Като свършиш цикъла, ще се оправиш. Или ще трябва да си намериш начин да пиеш и да пикаеш и следобеда.  :)

30.04.08
06:21

Креатина не е монохидрат.До колкото ми е ясно от монохидрата се задържа вода във всички клетки на тялото,затова цялостния вид е “подпухнал”.Аз нямам този проблем.При мен е в стомаха и си бълбука. :(

30.04.08
07:55

И аз едно време пих Креалкалин, ама се подух по същия начин... а уж не би трябвало, нали? %-P

30.04.08
08:39

ей кат почнете с тия логики,че 1-2 литра били предостатъчни...Вачев,пий си водица,екстра си в момента.Не пий вода обаче веднага след хранене.Тва е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1