Този продукт подходящ ли е за мен ?

02.01.05
01:22

тренирам вече 8 месеца и без никакви хранителни добавки ! Имам ужасно бърз метаболизъм ! За това време през което тренирам съм качил 3 кг ! Искам да почна да взимам протеин ! Въпроса ми е този достатъчно добър ли е за мен - Biogame SuperMass 2100 (+креатин,500 г) ? Aко е подходящ как да го взимам ? А ако не е -> Кои е по-подходящ ?
Благодаря Ви !

Модерирано от Image
Повече информация
тук

бате имам го твоя проблем(на 16 съм) никви протеини за маса и т.н. не помагат :) яж бате и се моли да пораснеш а ако си голям и е така,не моа ти помогна :)

02.01.05
12:17

Щом ти е бърз метаболизма сигурно си ектоморф и качваш бавно ММ увеличи Въглехидратите като ще вземаш и протеин ,няма да надебелееш в никъв случай.По повече въглехидрати

02.01.05
14:42

biogame SuperMass би трябвало да е гейнър, а не протеин, ако се съди по името му.
Аз никога през живота си не съм пил гейнър, защото според мен са излишно хвърлени пари, по-добре си вземи суроватъчен протеин, който да вземаш след тренировка, а въглехидратите си ги набавяй чрез храна.
Все пак ако решиш да ползваш гейнър, знай че гейнърите трябва да са само добавка, и то доста второстепеенна към правилната диета, спокойно може и без тях.

03.01.05
01:39

ами Nutrim - Нутридин Forte + Impact по ли е добро за маса ? На опакожката пише че е за мускулна маса !

03.01.05
02:03

Много е крайно, можеш и мазнини да качиш, но тази диета я пробвах и ми вършеше работа в “началните” години  - 4-5 яйца (4 белтъка и 5тото с жълтък), пълномаслено прясно мляко - 1 л. и 30-40 гр. глюкоза. Много качих, не всичко качествено, но поне преминах застоя!

П.С. Преди слагах и жълтъци и белтъци, но сега смятам, че 1 белтък е достатъчен. Не съм пробвал варианта, който ти написах, но смятам че е по-удачен от този с всички жълтъци. Пие се след тренировка, иначе ще ти е много тежко преди нея. Не повече от 3 пъти седмично, защото е голям стрес на тялото. Ако някой има забележки нека ми напише да я изгладя - нищо че вече не я ползвам!

03.01.05
02:05

[quote author=“YODA”]Много е крайно, можеш и мазнини да качиш, но тази диета я пробвах и ми вършеше работа в “началните” години  - 4-5 яйца (4 белтъка и 5тото с жълтък), пълномаслено прясно мляко - 1 л. и 30-40 гр. глюкоза. Много качих, не всичко качествено, но поне преминах застоя!

П.С. Преди слагах и жълтъци и белтъци, но сега смятам, че 1 белтък е достатъчен. Не съм пробвал варианта, който ти написах, но смятам че е по-удачен от този с всички жълтъци. Пие се след тренировка, иначе ще ти е много тежко преди нея. Не повече от 3 пъти седмично, защото е голям стрес на тялото. Ако някой има забележки нека ми напише да я изгладя - нищо че вече не я ползвам!

Кое по точно е краино ? Нутридин или Супермасс ?

03.01.05
11:46

Tolsan, Yoda твърди че е крайна диетата, която ти предлага.
Ако толкова държиш да вземаш гейнър на българска фирма, бих те посъветвал да си вземеш Super Mass Gain на Нутрим, аз имам добри впечатления от него, въпреки че го използвам с малко по-различни цели. Пак ти повтарям обаче да си направиш първо една хубава диета, пък гейнъра е само дребна добавка към диетата.
Yoda, присъствието на мляко и жълтък в следтренировъчния ти шейк не е удачно, тъй като съдържат мазнини, които забавят усвояването, а след тренировка за оптимален резултат е добре хранителните вещества да достигнат максимално бързо до клетките.
Белтъците и глюкозата са ок, но белтъците трябва да са варени, първо защото със сурови белтъци може да се натровиш и второ защото белтъка на вареното яйце е с по-добра биологична стойност от това на суровото.

03.01.05
16:33

Ами какво ще кажете за Nutrim - Нутридин Forte + Impact ?

OH

04.01.05
17:37

Аз пия суроватъчен на Nutrim - Pure Whey PRO от доста време и съм много доволен от него. До колкото имам наблюдения изглежда, че при всеки различно влияят различните протеини. Аз ти казвам какво аз взимам и от какво съм доволен. Най-накрая избора пада на самия теб. А и без редовно хранене, сън, яки тренировки няма да стане нищо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1