29.04.08
13:30
От 4 месеца всяка сутрин ям овесени ядки с мед и кисело мляко.Знам колко са важни и каква висока хранителна стойност имат те.Винаги са ми били неприятни,ям ги с погнуса...Стана ми вече и трудно да ги приемам, гади ми се само като ги видя.
Та въпроса ми е с какво мога да ги заменя,с каква храна да почвам деня?
П.П стремя се да качвам маса.
И каква е тази толкова висока хранителна стойност и за какво точно са толкова важни? :roll: Замисли се, знаеш ли всъщност? Или си чувал от приятелите на твоите приятели? Яж яйца, мръвка или нещо друго, което да ти дава енергия в дългосрочен план - хем ще ти е и по-вкусно, хем ще приемаш храна за хора, а не за коне.
Аз не ям овес. Едно, че не съм кон, второ, че хич не ми понася - подувам се и получавам газове. Яйца - 5 броя и нещо отстрани.
30.04.08
19:45
Сухари, пълнозърнест хляб ,плодове.Но овесените ядки са на 1 място в диетата било за маса или дефиниция.
Ще взема да раздавам жълти картони !
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 01.05.08 08:21.
01.05.08
07:49
На теб също !
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 01.05.08 08:22.
Има ръжени,пшенични...
П.П.Като знам ,че 60те грама овес сутрин ми е единствения въглехидрат за деня от няколко дни на сам,нямам търпение да дойде време за закуска :)
01.05.08
13:38
При всички положения, включи в закуската си стабилна порция комплексни въглехидрати (освен ако не си на НВД), защото от първото ти хранене зависи много как ще започне денят ти!
Можеш да ги замениш с макарони ( варени, разбира се) или спагети.
Поне аз така си разнообразявам закуската, която попринцип е овесени ядки, Но наистина по едно време взема да омръзва и сменяш за 4-5 дена с макарони ( примерно ), след това пак и така ги редуваш :)
01.05.08
22:03
Мюсли