04.03.08
17:48
Здравейте. От няколко месеца насам -САМО- по лицето ми излиза нещо като... даже и аз незнам как даго опиша. подува мисе малко като го натисна боли много а като го стискам излиза нещо като вода но много малко не че боли но после по 1 седмица ми седи червено там кадето сам изтискал това нещо и много грозно седи :((((( помощ някаква ?
20.04.08
16:03
Пич и при мен е така особено на брадичката.. мноо гадно. Това са вътрешни пъпки .. не ги стискай става по гадно. И аз все се каня да отида на лекар, но ще видим! Почиствай лицето си редовно !
20.04.08
16:15
Това, дето е като вода, е лимфа, което означава, че насилваш пъпката, така да се каже.Ако я оставиш намира, може сама да пробие, иначе мноооого, ама наистина много рискуваш да я инфектираш!!!
21.04.08
05:36
Мда и аз съм правил грешка да я стисна и после става едно такова все едно кожата ти изсъхва там.. гадно е не я пипай.
01.05.08
23:02
Такааа, първото е, да пуснеш в търсачката за Акне и да намериш блога на Калоян за натурално лечение.
И така, няколко съвета.
Първо, в никакъв случай не пипай, нещата отиват на много зле!
Второ, за кожата ти трябва Цинк, Омега-3, A,B,C,E
Цинк можеш да взимаш по 2 таблетки по 10 мг, няма никакъв проблем, можеш и до 50 мг да стигнеш.
Омега-3 взимай Ескимо-3, най-доброто в България, 3 пъти по 3 капсулки - 1500 мг. Няма проблеми и до много повече, така че няма страшно.
С Витамин А не трябва да се прекалява, та си взимай нормална доза.
Ескимото се води с Витамин Е, но не знам дали може да се приеме за сигурен източник, затова най-добре замени олиото със зехтин.
Избягвай всички химически неща, които си слагаш по лицето (т’ва не искам да си представям как реагира една жена като го прочете, просто намали всички кремчета, балсамчета, увлажнителчета, душ гелчета и т.н.)
И слънцето, противно на всичко, което се наслагва напоследък е нещо чудесно!! Кой хахо е решил да се наслагва мнението, че е опасно за кожата, не знам, а и не искам да знам.
Другоо е да видиш дали се наспиваш, дали спортуваш и как е стреса като цяло, емоционалното състояние влияе.
Поздрави.
п.с.
Много вода да пиеш, пробвай т’ва което ти написах, не се нахвърляй на кремчетата по аптеките за бързо решение, нещата може да се усложнят.
И да не ти пука. ;)
Мнението беше редактирано от JustAnotherWannabe на 01.05.08 23:06.