Въпрос за фитнес зала...

02.01.05
04:35

За многая лета като начало  :) . Много мускулна маса ви пожелавам и повече интерес откъм жените.

Та, на въпроса. Не знам дали тук му е мястото точно но искам да ви питам дали можете да ми препоръчате най-добрата фитнес зала във Студентски град в София, защото там ще живея вече. Знам че е малко относително, но под най-добра визирам най-добре обзаведената, да има достатъчно уреди и така, да не става така че на 1 лежанка да сме 5 човека примерно. Благодаря предварително, и ако може да ми кажете някакви цени на месечните карти  :roll: . Още веднъж благодаря и дано темата ми да не е досадна...

02.01.05
11:34

Аз познавам сравнително добре залите в района, но ако трябва да ги изброя абсолютно всичките и да ти обясня къде се намират ще ми отнеме много време, така че ориентирай ме колко пари можеш да дадеш за единично посещение, държиш ли на кардио уредите и дали си склонен да се придвижиш до някой съседен квартал /примерно на 10-15 мин. път с кола/.
Отговори ми на тези въпроси на лично съобщение да не занимаваме другите с този частен случай, който интересува само теб и ще ти отговоря, кои са най-подходящите места за теб, от които да си избереш.

02.01.05
20:20

Аз съм ходил в 2 зали в Студентски. Едната е “клуб 33” където цените са доста ниски. По спомен:
1път без карта-2лв
24пъти-20лв
20пъти-18лв
16пъти-16лв
12пъти-14лв
Картите важат за 1 месец. Има и по-малки, но не си спомням цените. :roll:
В залата има 4 лежанки(2 могат да се използват за раменни преси или полулег), 1 наклонена. Пек-дек, 2 лег преси, хоризонтален скрипец, 3 вертикални скрипци. (има и всякакви приставки за тях) Има уред за хакен клек, за задно бедро, калф машина, 2 уреда за предно бедро. Уред за гребане с т-щанга, както и специално място за поставяне на лост за мечка.(разбирай дупка в стената  :lol: ) Има и уреди за кардио, 3 стойки за клек, достатъчно тежести и дъмбели. Може да съм изпуснал нещо...може някои да допълни
Втората зала е Бараддур, Eclipse_bb ще ме допълва, защото съм ходил само 2 пъти. За 1 път е 2лв. Картите незнам. :roll:
Има 4 лежанки и 2 наклонени. Портален скрипец, не много добра лег преса. :), но много добра стойка за клек.(2 са дори) Калф машина,  вертикален скрипец, машина за задно и предно бедро, хоризнтален скрипец и велоергометри. Тази зала изглежда по-модерна, другата е по-железарска.
В студентски град има 6 зали мисля, дано и други пишат. Тези двете са на 5 минути пеша от зала Христо Ботев. Ако знаеш къде точно ще бъдеш? :roll:
ПП Аз тренирам в клуб 33, ако си избереш нея пиши. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1