02.01.05
11:52
съжалявам предварително ако на некой му се стори абсурдна темата, но възможно ли е ръстта ми да пада от вдигането? един вид да се “набия”.
Имаше тема за това трябва да поровиш из форума но в общи линии се стигна до извода че се смаляваме по време на тренировка с Х милиметра (некви прешлени та подават) и по време на почивката (сън) се въстановява нормалната височина.Аз лично не вярвам че изобщо се смаляваме но дотам се стигна в темата за това
Aбе ако си подрастващ организъм и правиш клекове с големи тежести е възможно макар и в калка степен
абе дигането може да ти спре разтежа ама да те смали (ако вече си спрял да разтеж) немисля. а това за прешлените е така ама то е нормално и без да тренира човек вечер е маничко по нисак от колкото сутрин :)
09.01.05
23:29
съгласен съм с всичко написано дотук...само да добавя : изчетох една жестока статия от един англииски саит,която ми напълни душата и прочетох точно това,което винаги съм искал да чуя от специалист-фитнесът не влия на височината при подрастващите,ами тази хипотеза е дошла от една статия на едно американско списание още през 1963,когато авторът на статията забелязъл,че китаиците остават ниски тъи като още от малки ги карали да вършат тежък физически труд,но така и не се намерило научно доказателство.всичко което изчетох беше написано от специалист,които беше повече от убеден в мнението си.