03.05.08
11:57
в момента се опитвам да качвам маса но и да тичам малко от време на време а въпроса ми е може ли да тичак околу 2 без да свалям килограми и ако може как и колко може да бягам най-много без да свалям
п.с. такмо се сетих дали е по-добре да ги правя на веднъж 2км или да бягам по 500м няколко пъти
Темата беше редактирана от blizanko на 03.05.08 11:59.
03.05.08
14:11
Зависи от калориите
Наведнъж , крос. А щом не искаш да сваляш мускули преди тичането вземи глутамин и BCAA.
аз такива неща не използвам няма ли някаква алтернатива като да се наям много или нещо такова
04.05.08
02:46
казано от blizanko на 03.05.08, 19:09:
аз такива неща не използвам няма ли някаква алтернатива като да се наям много или нещо такова
НЕ,ако се наядеш преди кардио просто няма да гориш мазнини.
Има алтернатива,казва се интервално кардио.Спринт,ходене,спринт,ходене,потичкване,ходене,спринт,изкачване на стълби,спринт,ходене...следиш ли ми мисълта? :) Нужно е да страниш от всичко еднотипно...като бягане за 40 мин с едно и също темпо.Това просто можеш да усетиш как ти къса от мускулчетата. :cheese:
Това просто можеш да усетиш как ти къса от мускулчетата.
А след години ще усетиш и на колената какво е правило ;-)
казано от DeadManWalking на 04.05.08, 02:46:
НЕ,ако се наядеш преди кардио просто няма да гориш мазнини.
точно това ми трябва аз просто искам да тичам за здраве
04.05.08
12:43
Ти си 1вия дето иска да тича и да не сваля мазнини другите не искат да тичат а да свалят мазнини :):) евала
04.05.08
12:47
казано от G33K на 04.05.08, 05:24:
Според теб интервалното тичане прецаква коленете ...а пък клека ??? ама всички праим клек нали!!Откаде почерпи инфо че ще се скапат коленет 100% ???тогава да не тичаме хич никво кардио да сваляме с ТАБАТ
казано от Wrestling_pro на 04.05.08, 12:47:
казано от G33K на 04.05.08, 05:24:
Според теб интервалното тичане прецаква коленете ...а пък клека ??? ама всички праим клек нали!!Откаде почерпи инфо че ще се скапат коленет 100% ???тогава да не тичаме хич никво кардио да сваляме с ТАБАТ
Wrestling_pro, според мен не си разбрал G33K правилно. Той подкрепя твоето мнение, а не обратното :)
Мнението беше редактирано от Elitsa на 04.05.08 15:58.
Мда, ставаше дума за 40 минути монотонно бягане, което при редовно прилагане прецаква ставите. Ако ще е кардио - интервално. А клека нищо не ти прави, стига да го можеш.
04.05.08
20:26
казано от Wrestling_pro на 04.05.08, 12:43:
Ти си 1вия дето иска да тича и да не сваля мазнини другите не искат да тичат а да свалят мазнини :):) евала
Луди все още се намират...
То и мене ме кефеше едно време тичането,ама все пак що да не горя мазнини като бонус? ;)