29.03.08
17:06
Само на мен ли така ми се струва, че участниците в нашите отбори са е***и кифлите?! Доста голяма част от изпитанията (препятствия/съревнования) включват силови елементи, или пък най-малкото изискват някаква що годе добра двигателна култура. Незнам дали сте гледали премеждията на Краси Ванков http://www.vbox7.com/play:f428076c, но това е голям срам, най-малкото защото туркинята, която премина през това изпитание (неуспешно) не падна нито веднъж, вярно че беше фитнес инструкторка. И тук идва момента на размисъл - нали уж има някакви категории (критерии), по които се избира всеки един участник в отбора. В чуждите отбори на сърбите и турците преобладават добре сложени мъже и жени все някакви спортисти и направи ми впечатление фитнес инструктори, нищо, че на единия работата му е актьор или певец. А при нас...нула, че даже се очаква включване на турбо-атлетичния на пръв поглед Мартин Захариев :) Вие как мислите, добре ли са подбрани съставите ни?
29.03.08
21:05
Това е едно от любимите ми шоута. Първите ми спомени за него са от времето, когато го даваха по канал 1 и беше френската версия само. Е, отдавна беше, но тогава екипите ми се струваха като отряд командоси. Като разбрах, че ще има български вариант, порових да си припомня какво беше и чувството за командосите е същото.
Не проумявам защо са събрали такива отбори да ни представляват, та да не повтарям казаното от теб, но мнението е горе-долу същото. :)
30.03.08
07:05
Днес гледах “Сблъсък”,и хората се оплакваха,че сърбите не са отговаряли на формата - половината от тях са спортисти,докато българите и турците отговарят. И аз мисля,че определно не е чесно...
Мдаа и аз си го спомням от тогава . Спомням си едно изпитание с една стая която се клати - адски ярък спомен от детството :) .
Че сърбите са гардероби , такива са . Че са си събрали страшен отбор , така е . Че ние сме най яките :P , така е .
Независимо кой ще бие аз ще гледам с интерес .
Остава надеждата, че следващия ни отбор ще бъде по-спортно ориентиран...надежда говежда обаче. Дразня се, защото все пак е на национално равнище съревнованието и бълрагите, които по дефиниция сме тарикати сега се излагаме с тази селекция.
Имам подозрението че представителите ни не са избирани по качества а са поредните “паркетни лъвове” които са се уредили да влезнат в шоуто на мястото на по - подготвени хора за да добият още медийна популярност.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 30.03.08 12:55.
04.04.08
10:50
Вчера се представихме страхотоно. :)
Да, най-накрая! Ани Лозанова всява респект :) Досега винаги губим на дуела на маса.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.04.08 11:14.
Това с чашата е глупава игра според мен . Не съм специалист по физика но няма ли чашата да потъне при еднакъв брой монети всеки път ? Единствено зависи от това как ще ги пуснеш .
Оооооо, всякакви такива предавания в БГ, се правят, за да участват само разни хора от хай-лайфа. И брадърите, и Сървайвър и вс. останали си подбират не случайни участници. Може и да не са медийни звезди, но не са от масата.
04.04.08
16:15
А, точно поради тази причина искам да направят български вариант на “Страх” - да видим тогава кой елит ще се наеме да се пробва. :)
Димитър Михайлов подкрепям идеята! Хайде да закупим правата и да направим бг формат :) .
казано от Димитър Михайлов на 04.04.08, 16:15:
А, точно поради тази причина искам да направят български вариант на “Страх” - да видим тогава кой елит ще се наеме да се пробва. :)
Пак ще се излакомят и ще преглътнат шубето си - тогава вече ще станат герои :)
10.04.08
18:55
Еми така е,нашите въобще не са във форма... тея половината спортисти и фитнес инструктури...
11.04.08
06:36
Защо сноубордистката се представи доста добре на нейното изпитание, фитнес инструстура дори постави нов рекорд за предаването - излезе два пъти от стаята, а сърбина който също беше в добра форма не можа нито веднъж.
Съгласен съм, че когато има отбор на България трябват по-високи изисквания към участниците все пак п редставят страната.
Да и аз съм съгласен, че сърбите са се възползвали много грозно слагайки повече спортисти в отборите си.
Обаче, вчера гледах как нашите хърби, начело с оня веселяк, който се претрепваше на пътеката с кофите/това е едно от най-веселите клипчета който съм гледал изобщо. Спуках се от смях, като някакъв анимационен герой-левак беше/ нацепиха високомерните сърби , взимайки повече ‘злато’ почти без совободни ръце. Сърбите, балканска черта, подцениха ситуацията и аайде...
Много ме изкефиха, браво. Откъде намериха правилната техника, мотивация и т.н. незнам...
Иначе наистина отборчетата ни са доста слабо подготвени, те май са повече на ваканция там.
Просто лично мнение, но според мен и имало някаква курупция при съставянето на отборите. Иначе не мога да си представя защо не са взели по-атлетични. То си личи от пръв поглед, че някой са спортни аутсайдери. И то това добре, ами лошото е, че сърбите са си направили яки отбори... Освен това май на 1-2 места забелязах, че яко са гледали предишни предавания и са там за да бият, не да се лигавят.
И между другото, прекомерното количеството мускулна маса по-скоро пречи в това състезание. Според мен най-вървежни са спортисти от тип гимнасика и катерене примерно. Йордан Йовчев ако беше там щеше да им покаже кой е шефа. :)
Мнението беше редактирано от tpd на 26.04.08 17:42.
И моята душа се изпълни когато им напукахме канчетата почти без свободни ръце. Иначе Краси Внаков така го представят - занимавал се е с почти всичко, освен със спорт. И действително клипчето с кофите вода и бягащата пътека е едно от най-уникалните, смях до болки в корема :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.04.08 20:08.
Аз като малък много му се кефих, сега ми е малко тъпо. Дразня се как си има правила, а сърбите са се събрали само спортисти...
http://www.youtube.com/user/fortBOYARDbg
Сега гледам предаването с турците от този адрес. Много яко се получава.
Фитнес юнака от наще е в супер форма. Взе по една много дълга и нестабилна въжена стълба голяма дистанция само на ръце, направо издуха турчина, който също беше здрав. Послед едно изпитание в океана също зрелишно се получи... Една от наще супер тежко се излюмбурка във водата, добре че не пострада, но не беше чак толкова от високо цопването.
Също е много интересно да гледам държанието на турския екип... падат си бая лигавета, а водещата им най-вече... Те хората се събрали и се бъхтят, а тя се прави на оригинална и артистична със забавни лафчета... :) И ги пита защо така се получи елед едно супер тефти драпане в океана с вълна.
И сега тъкмо гледах, едно от нашите момичета, директно след супер неприятното плуване в океана, я метнаха да се катери като маймуна на една мрежа... според мен супер некоректно, много по-тежко отколкото туркинята която се лигавише с някакви змии.
Мнението беше редактирано от tpd на 03.05.08 19:31.
03.05.08
20:15
казано от tpd на 03.05.08, 19:19:
http://www.youtube.com/user/fortBOYARDbg
Сега гледам предаването с турците от този адрес. Много яко се получава.
Фитнес юнака от наще е в супер форма. Взе по една много дълга и нестабилна въжена стълба голяма дистанция само на ръце, направо издуха турчина, който също беше здрав.
Беше наистина як. Даже на външен вид беше по внушителен от нашия. За пореден път се затвърди максимата, че не става само с мускули, трябва и акъл !
Мнението беше редактирано от Stretford_End на 03.05.08 20:16.