oтново за fyre....

03.05.08
11:31

Здравейте !
Виждам , че много се е изписало по темите за fyre….но въпреки това не ми стана ясно дали е подходящ
продукт за мен и затова ще съм благодарна ако дадете съвет !
Казуса е следния - искам да сваля 6 килограма, като определено смятам че ми трябва продукт,
който притъпява апетита.....в момента съм 62 и незнам какви точно тренировки и каква добавка да избера?
Чух много за този продукт , не не съм сигурна все още дали да си го купя и как ще подейства на съня.....

Моля яко някой го е пробвал да сподели мнение......
Мерси предварирелно :)

ИВ

03.05.08
12:13

Ако търсиш продукт, който да намали апетита ти, то такъв е не Fyre, а Spyce пак на Синтракс. Fyre е термогенен фетбърнър, който ще ти помогне при директното изгаряне на мазнини чрез повишаване на телесната температура. Spyce намалява апетита, а това е ефектът, който ти търсиш. Fyre или Spyce не могат да навредят на съня ти, освен ако ги приемаш твърде късно през деня - препоръчително е да ограничиш приема им до 17:00 часа.

Препоръчвам ти да правиш много аеробни тренировки - на бягаща пътечка, велоеаргометър, крос тренажор, самостоятелно бягане сред природата на чист въздух, групови игри като баскетбол и други. Нека те да са минимум 4 дни в седмицата, като можеш да ги увеличиш и на 5-6 в зависимост дали имаш необходимото време за това. Времетраенето им да бъде 30-45 минути, като можеш да разнообразяваш така :

15 минути велоеаргометър
15 минути бягаща пътечка
15 минути крос тренажор

03.05.08
12:16

Ден 3ти:
Приет сутрин на гладно - ако не ида да бягам откачам.
Преди 30 мин го пих пак на гладно - целия съм червен/пламнал и изчезвам да правя нещо, че не ме свъртва на едно място.
Този ефект ще отшуми до няколко дена, но като цяло го усещам доста добре.
Ако си чувствителна към кофеин ще имаш проблеми със съня, затова втория прием да е рано следобед.
И започни от 1 капсула ! Това е много важно.
Ако имаш проблеми със сърце и кръвно забрави за продукта !

03.05.08
12:55

мерси за бързите отговори :)
относно Spyce….той ще доведе ли до същия ефект , който аз търся и с какво хранене
да го комбинирам ?......за съжаление нямам възможност да тренирам по 4тири пъти - но обичайната ми тренировка
е 30 мин велоаргометър и 40 мин пътечка....дали не бъркам някъде ?
мерси пак :)

03.05.08
13:36

btw…..видях че много хора комбинират fire / spice , но мисля че на мен не ми е нужна толкова силна комбинация за 6 кг.....
все още съм в леко объркване -
какво да пия ?
какво да ям ?
как да тренирам ?
ходя на работа и не мога да отделя време за тренировки преди 8 вечерта за съжаление .........а за кофеина мисля че няма да има проблем ....пия доста кафета обикновено...

03.05.08
23:33

Ако ти е само за апетита има и други продукти по-евтини,които ще ти свършат работа.Гарциния камбоджа,Худея,хрома подтиска желанието за сладко.За яденето има много теми,защо не се поразровиш.Но трябва да ограничиш хляба,сладкото,картофите.Като хляб (някакъв от тези на бонус примерно,овсени ядки) може да приемаш сутрин или след тренировка,но в малки количества.Яж месо,белтъци,салатки със зехтин.Зелева салата може да ядеш много и зелеви супи(зелето има отрицателни калории).Яж по много пъти на ден.Ако можеш през два часа малки порцийки е най-добре.След 6 вечер не е хубаво да приемаш въглехидрати като това са дори ябълки,или натурален сок без захар(в тях има фруктоза).Най-добре е чисто месо,белтък,салата от извара примерно.30 минути веларгометър и 40 бягане е много добре.Въпроса е да не е нито твърде уморително,нито да си почиваш.Трябва накрая на тренировката да се чувстваш приятно уморена все пак.Сутрин ако можеш на гладно да тичаш е най-добре,ако не една сутрешна пет минутна гимнастика пак е много добре - да раздвижиш кръвта в организма.Един грейпфрут на гладно помага да се забърза обмяната на бещества.Пий много вода,ама наистина много.Може да пиеш и зелен чай и да взимаши хитозан (последните две ми ги е препоръчал лекар).И ако си вземеш fyre и кофеина ти понася може да го вземеш и преди тренировка вечер,но внимавай,че може и да не спиш.

Впрочем колко килограма си ? Защото повечето момичета си самовнушават,че са пълни и почват да правят глупости за да отслабнат и то без да имат абсолютно никаква нужда.

04.05.08
00:20

ами 62 съм ,172 см ,  не е фатално , но определено ще се чувствам много по-добре ако сваля поне 5 6…..а не ми се иска да минавам на супер строга диета, но както гледам няма да се размине без нея :) при мен обикновено най-голям ефект оказва приемането само на протеини - пилешко месо и риба , обезмаслени млека и яйца, но притеснението ми е че ако комбинирам такова хранене и тренировки е силно вероятно да не сваля килограмите , които искам ,а да натрупам само мускулна маса и тогава ще стане съвсем трудно.....

04.05.08
06:39

при жените трупането на мускулна маса не е толкова лесна работа, ама никак не е лесна. дори и да качиш малко мускул в началото, при добро изчистване, само ще ти е от полза.

казано от FRANKO1 на 04.05.08, 06:39:

при жените трупането на мускулна маса не е толкова лесна работа

Каза го все едно при мъжете е като песен :).Аз мисля, че дамата няма нужда от сваляне на тегло при 172 на 62 кг теглото е добро като тегло, а като разпределение как стои няма как да знам.

04.05.08
09:46

мерси :) аз съм бивш спортист ( бойни изкуства ) и когато спрях усилените всекиденевни тренировки качих малко килца ( 10тина ), с които се боря от доста време, защото спра ли тренировки винаги качвам . Тогава бях между 53 -56 и се чувствах отлично , така че затова съм решила да сваля излищните ми в момента 6…...
така че , коя добавка да избера ?
смятам да я комбинирам с тренировки 3 пъти в седмицата и хранене на чисти протеини ( месо , яйца и обезмаслени млека ), като се редува на 5 дни със зеленчуци в менюто.....въпреки че тук основното ми притеснение е комбинацията протеин - тренировки, да не забави процеса на отслабване .......
мерси за съветите още веднъж ! :)

04.05.08
10:16

Какъв боен спорт?  (аз съм бивш таекуондист) Жените имат много ниски нива тестостерон съответно и доста тругно би направила мускули.А ако направиш малко мускули те не само няма да пречат на процеса на отслабване ами ще го забързат.Повече мускул - повече енергоразход.Освен това аз доколкото разбрах ти правиш само кардио ? Но и да правиш и упражнения във фитнес залата само ще ти е плюс.Аз като за начало бих пробвал диета и карнитин и ако не дава ефект чак тогава фет бърнър.Ако правиш нещата правилно мисля,че няма да имаш нужда от друго.

04.05.08
12:21

карате до :) около 5 години , но спрях преди 3 4 някъде и оттогава почнаха проблемите с постоянното качване и сваляне на киограми.....незнам при теб как е било....
относно тернировките - не само кардио , но основно това- комбинирам с упражнения за корем , ръце и гърди...по 10 , 2 повторения , но след кардиото накрая на тренировката.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 04.05.08 12:24.

04.05.08
17:16

Ми аз съм много тежък случай.Сигурен съм,че без проблем мога за една седмица да кача 3-4 кила и то не мускули :) За съжаление безполезен “талант”.Иначе аз ако не се ограничавам си качвам кила непрекъснато и то с невероятни темпове.Като спрях (разтегнати връзки на глезен,разтегнати на коляно ...) и качих разбира се.За твоя случай бих препоръчал да почнеш тренировката с кардио и коремни преси примерно,после малко упражнения за гърди,ръце,гръб (може да си  правиш кръгови) и накрая пак кардио.по 10-12 повторения е добре.

VA

06.05.08
08:21

Утре почвам Fyre, колко време преди трен. да го приема и съвместим ли е Л карнитина, защото него го пия 30 мин преди трен.

Мнението беше редактирано от vaskobeliq на 14.05.08 15:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1