30.04.08
12:27
Значи рецептата е много проста и дано някой не ме е изпреварил вече.Една глава лук се нарязва на ситно,извара,сол ,черен и червен пипер по вкус.Бъркаш и ядеш,предимно вечер. :)
п.п.И аз слагам зехтин
Темата беше редактирана от csf_da на 04.05.08 10:19.
01.05.08
05:19
#1
Само лук и извара не е ли малко хард? :)
казано от Димитър Михайлов на 01.05.08, 05:19:
Само лук и извара не е ли малко хард? :)
:coolgrin:
01.05.08
08:26
#3
Като добавиш и една глава чесън става хардкор. :cheese:
04.05.08
07:50
#5
Ще ви кажа моята рецепта:нискомаслена извара се смесва с 1-2 настъргани яйца (който предпочита,може и само белтъците),маслини,нарязани на малки квадратчета,червени чушки по същия начин(но стават и други),малко зехтинче, и ако не сте на НВД - може и известно количество (колкото прецените) царевица от консерва.Към всичко това обилно пресен магданоз и става екстра!:)
04.05.08
08:54
#6
Бих и добавил 2-3 печени чушки и малко маслини. М-м-м...