Цигари - STOPPED !

04.05.08
12:02

Та значи на 16 април тази година спрях цигарите окончателно.Пуша от 6 години,като последната година рязко ги бях намалил на 1 кутия на седмица.Лош порок е знам и точно заради това го спрях.Знам,че  тичане и кисело мляко ще помогнат много за изчистването му.Искам възможно най-бързо да махна всичката отрова която се е натрупала в дроба ми.Забелязах също,че след спирането по-лесно почнах да се уморявам и не съм толкова издръжлив колкото преди,надявам се,че това е част от процеса на спиране по друг начин немога да си го обясня.Та помогаите ако можете,знам че за пълното изчистване на белия дроб за толкова години пушене са нужни години,но съм решен да направя каквото трябва за да стане! :)

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 05.05.08 11:28.

04.05.08
13:24

За изчистването ще трябва повече аеробика на чист въздух (извън Сф. или града в който живееш).
Джогинг или колело часове наред сред природата - не е ли чудесно да се “лекуваш” по този начин?
Натрупаните токсини в организма се изхвърлят трудно, предимно с потта и урината.
За съжаление навлизат лесно и е достатъчно само да живееш в отвратително мръсния, задимен, прашен и песъчлив ад, наречен София. Както казва един мой приятел (доктор, белодробни заболявания, светило и т.н.) “по-добре да пушиш 2 кутии цигари на ден и да живееш ИЗВЪН София”...
Та колкото повече време сред природата прекарваш (особено в активен спорт), толкова по-добре.

MO

04.05.08
13:45

Съжалявам че ще те разочаровам но това което се е натрупало просто не може да се махне ей така... :) Казвал ми го е специалист.

04.05.08
17:30

За 6 години може и нищо да не ти е станало... 16 Април е прекалено скоро, за да кажеш, че си спрял цигарите. Аз не пуша вече 2 години и 1/2 и вече почти съм забравил какво е това. Имах същия стаж, като твоя. Успех!

04.05.08
19:24

Точно вчера бях на велосипеден крос из пътеките на Рила,горе се чувствах супер,чист въздух природа много ми хареса.Не бях ходил доста одавна на подобен тип “разходки”  и мисля този вид походи да зачистят в живота ми,защото плюсовете от това са найстина много.
За 20 години живот в София със сигорност бая съм се понатровил,дори и като изключим цигарите от цялата картинка,но какво да правиш съдба,скоро ми предстои да се махна от нея но за жалост май отивам в още по голям и натъпкан с автомобили град,такаче явно няма оправия поне по този въпрос :(
За спирането на цигарите знам,че времето е малко,знам че е трудно,знам че и изчистването изисква време но съм упорит човек и съм решен да изчистя всичките токсини,които съм трупал с годините.
Мерси за съветите,както и за информацията :)

05.05.08
09:04

Ако си упорит, ще се справиш. Не е толкова трудно.. Добави си още едно “P” в заглавието, като си решил да има английски елемент ;)

15.10.11
23:28

Не си спомням но някъде бях чел че за 90 дена дробовете се изчистват на 55 %

11.01.12
22:56

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.01.12 23:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1