Консултацийка....(погледнете)

CH

04.05.08
09:10

Момчета мисля от утре да започвам да зимам хранителни добавки.Имам сурватъчен протеин,
л-глутамин и креатин...прочетох някои неща за тях но искам да питам как да ги приемам’’ ’—->
В смисал ектоморф съм , целта ми е покачване на ММ и искам да знам кога е добре да приемам нещата? :?
Даите си мнението кога е най-добре да ги вземам ,за да има наи голям ефект.
Имам хранителна програма за мм  и тренировъчна... но незнам кога да зимам нещата,
мислех си си4ко преди тренировка с мляко и после след тренировка
НО ако има по добар ефект да е след тренировка  и преди лягане пишете....

и последното : да ми кажете за зареждащата доза с креатина каква е ( по колко в какъв срок от време)
и по колко грама  да зимам от глутамина и креатина ) 

1 месец да зимам креатин  и глутамин  и после за по 1 месец да спирам ли ? или не се спира    мерси за отговорите предваритлено ...
:)

04.05.08
10:30

За креатина Препорачителн доза:
Една доза (5гр) 50-60 мин преди трен с 500мл вода и още 1 доза веднага след тренировка (най-добре със аминокиселини и бързо усфоими въглехидрати).В не тренировачен ден  - 1 доза сутрин на гладно . За най добро усвояване трябва след прием на креатин да несе приема храна 30 мин

Зареждаща доза: 7 дни по 3-4 дози на ден.
Поддържаща доза : 60-90 дни по 1-2 дози на ден.

04.05.08
19:53

1 месец пиеш креатин - 1 почиваш.

04.05.08
21:45

казано от chukachy на 04.05.08, 09:10:

Момчета мисля от утре да започвам да зимам хранителни добавки.Имам сурватъчен протеин,
л-глутамин и креатин...прочетох някои неща за тях но искам да питам как да ги приемам’’ ’—->
В смисал ектоморф съм , целта ми е покачване на ММ и искам да знам кога е добре да приемам нещата? :?
Даите си мнението кога е най-добре да ги вземам ,за да има наи голям ефект.
Имам хранителна програма за мм  и тренировъчна... но незнам кога да зимам нещата,
мислех си си4ко преди тренировка с мляко и после след тренировка
НО ако има по добар ефект да е след тренировка  и преди лягане пишете....

и последното : да ми кажете за зареждащата доза с креатина каква е ( по колко в какъв срок от време)
и по колко грама  да зимам от глутамина и креатина ) 

1 месец да зимам креатин  и глутамин  и после за по 1 месец да спирам ли ? или не се спира    мерси за отговорите предваритлено ...
:)

Зареждащата доза на креатина се състой във взимането на креатин по 20 грама на ден в продължение на 4-7 дни. След това взимаш по 10 грама в тренировъчен ден като ги разделяш на два приема по 5 грама - 30 минути преди тренировка и  5 грама след тренировка. В нетренировъчните дни взимаш по 5 грама сутрин на гладно.

Суроватката можеш да я взимаш сутрин на гладно, преди и след тренировка. Като най - добре е да е сутрин на гладно и след тренировка. Ако можеш да взимаш по една доза нека бъде веднага след тренировка.

Глутамина е веднага след тренировка и преди лягане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1