04.05.08
10:33
Здрасти,
Как да тренирам краката за релеф, в смисъл да не качвам повече в тях, а по възможност да намалеят, защото в момента съм с бедро 63см и не се харесвам особено. Не съм много мазен, но не е и само мускул.
Бях чел, че при краката дори и 15 повторения могат да послужат за маса и трябвало да се правят по 30+ това вярно ли е?
04.05.08
23:54
казано от toni_101 на 04.05.08, 10:33:
Здрасти,
Как да тренирам краката за релеф, в смисъл да не качвам повече в тях, а по възможност да намалеят, защото в момента съм с бедро 63см и не се харесвам особено. Не съм много мазен, но не е и само мускул.
Бях чел, че при краката дори и 15 повторения могат да послужат за маса и трябвало да се правят по 30+ това вярно ли е?
Аз,понеже никога не съм бил привърженик на “трениране за релеф”,нито на многото повторения,нито на леките килограми незнам дали трябва да се правят по толкова.Но крака могат да растат и при 20 повторения.Като не искаш да стават по-големи просто не ги тренирай,а ако ги искаш по-оформени си оправи храненето според целта.
05.05.08
01:00
Няма програма за релеф и програма за маса всичко зависи от храната , ако искаш релеф праиш си диета и кардио ,така се праи релеф
Мнението беше редактирано от HeRo на 05.05.08 01:06.
05.05.08
02:53
казано от HeRo на 05.05.08, 01:00:
Няма програма за релеф и програма за маса всичко зависи от храната , ако искаш релеф праиш си диета и кардио ,така се праи релеф
Това ясно,но той питаше...бе и на мен не ми е ясно какво питаше.Просто не иска краката му да растат повече и понеже неможе да каже “спирам да тренирам крака” (все пак как би изглеждало отстрани :roll: ) иска да му кажем начин ХЕМ да тренира крака, ХЕМ да не растат... ей такива пичове обичам да слушам аз...
Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.05.08 02:53.
казано от toni_101 на 04.05.08, 10:33:
Здрасти,
Краката няма да ти порастнат и в същото време ще станат по-”добри” при 3-5 повторения с яка тежест. 15 повторения могат да послужат за маса, но и 30+ ще се справят дори още по-добре. Тежко и с малко повторения - примерно един път тройки, другия път петици, после може да пробваш макс, после пак тройки и т.н. - или някоя друга схема, но щом не искаш да нарастват избягвай сериите с яко повторения. А за да намаляват - оправи си храненето и се храни правилно поне година-година и нещо, защото мазнините по краката падат последни обикновено. Но освен ако не си 1,50 не виждам какво ти пречат бедра 63 см.
Мнението беше редактирано от G33K на 05.05.08 04:51.