Маи не е толко лесно колкото си мислех :)

Прескочи до:

05.05.08
17:16

Как да не е трудно, всичко е в диетата, и аз ся свалям кг и кво да ви кажа за сега 5 кг. Месец и нещо вече въртя съм свалил само толкова . направо ми се реве.  Аз си знам не ям както трябва и сичко е до яденето ве мамка му.

05.05.08
17:26

Не е лесно, кой е казал, че е ? И наистина и покачването и свалянето на кг зависи на поне 70-75% ако не и повече от храненето.

05.05.08
17:58

Аз  нямам  да свалям толко искам да ми падне  body fat до  7-8 процента  ако си остана  на килата ще е суперско

05.05.08
21:03

Аз принципно нямам много мазнини и килограми трудно качвам, но въпреки това постигнах страхотен резултат при изчистването (да, успях дори още повече да се изчистя) като изключих захарта и рафинираните въглехидрати: всякакви продукти с бяло брашно, включително хляб.

Ти така или иначе си поел по този път, тъй че според мен ще имаш добри резултати.

06.05.08
10:38

Ок само да питам дали в  зареждащия ден какви  плодове мое  да се консумират ??

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1