22.12.04
22:41
Взех си протеин на JC Nutrition (Whey & Egg Protein ) .
Даите ми някакви мнения по въпроса ? Пили ли сте такъв протеин , харесва ли ви , според вас добър ли е ?
Мога ли да го пия този протеин с крееатин на Nutrim ?
аз не ги чаткам много много до колкото съм чел тук там ама и аз имам разни въпроси за креатина ако някои ме светне дали да зареждам или не и примерно в чаша с 250мл да си разтварям.
Съжелявам ако не ми разбирате но пиша изклучително бавно :)
На въпросите. Не е най-добрият този протеин, но вече си го купил пък и не е скъп. малко е бавен, но пък... вече си го купил и е не е кой знае колко скъп. Не, недей да правиш зареждаща доза с кратина, започни да си пиеш по 3-5 грама на ден и да, можеш да комбинираш кратина с протеина.
Толкова объркан пост не съм писал, но и въпросът не беше кой знае колко адекватен :)
лошо ли е тая зареждаща доза или не.ускорява ли процеса или не :wink: и дали уврежда нещо също така ми е интересно дали може да се пие примерно 3 месеца без да ти скапва здравето и да има ефект от приемането му :?:
Не е лоша как така ?? По бързо идва ефекта от креатина с нея.А за протеина не мога да кажа нищо тай като лапам Биогейм само
познавам хора (2ма човека по-точно)които го пият вече 3та или 4та година по 40-50 грама (!!!!!) без да са умряли. Друг е върпоса дали ще доживеят 60, без рпоблеми (даже 60 са много, ма айед)... Повече от 2 месеца без прекъсване недей.
Креатина напиши първо какъв е? Сигурно е монохидрат затова ще пиша за него - първата седмица направи зареждаща фаза, ако не се лъжа по 20 гр на ден (сутрин, преди и след тр. и вечер - не съм сигурен за приема, понеже не пия такъв. Провери в сайта какво пише за креатин монохидрата), после до края на месеца преди и след тренировка по 5 гр., но не с протеина освен ако не е гейнер. След това почиваш един месец и след това почваш отново. За протеина - трябваше да си вземеш суроватъчен ама бива. Суроватъчния, ако имаш пари си вземи този за преди и след тренировка, преди лягане и свободния от тренировка ден. Само внимавай да е пресен, че имам аз диария от него, че за малко прекрачваше срок.
Въглехидратите не тябва да се комбинират с протеините след тренировка. Тоест няма проблем да го пиеш с протеини, просто е по-добре ад го пиеш с високо гликемични въглехидрати (които така или иначе е хубаво да пиеш след тренировката). Това че не се усвоява с протеините са митове.
Имах предвид че не трябва да се комбинира с протеина. Аз като пиех монохидрат го пиех първо него и 10 мин по-късно - протеина. Така чух, че е по-добре!
Поне 20… и то ако не го комбинираш с аминокиселините (който е хубаво да изпиеш 10-15 минути преди креатина). Но всеки сам за себе си решава де, всяко нещо което прочета на две отделни достоверни места започвам да го практикувам. Ето защо практикувам содомия с мъжки животни под 1 килограм :lol: