Naturalni Anaboli !!!???

06.05.08
17:35

Здравейте ,въпроса ми е свързан с анаболите и така наречените натурални анаболи.Намерих на няколко места да се продават анаболи натурални ,къде нямали страничен и къде се продават с гаранция.Ефекта на разстей е много успешен.Та ако някой знае нещо по въпроса нека да драсне нещо.Пращам и аватари,ако някои иска да ги разгледа.Сега сам в Испания и затова сайта е на испански,смятам от тук да си ги зема.И още нещо до сега не съм стъпвал в фитнес и ако някой знае някакъв начин да качиш поне 5,6 кила за 2,3 месеца нека да каже.Предварително благодаря.

http://www.fitnesskit.com/product/2422/0/0/1/CONTINUE-BLIZ-KIT.htm

http://www.fitnesskit.com/product/813/0/0/1/MUSCLEBUILDING-STACK-30-dias.htm

Оправи си заглавието . Помисли дали е по удачно да почнеш да тренираш преди да почнеш да купуваш добавки . Напиши си данните - години , ръст , килограми .
GH0$T

Темата беше редактирана от GH0$T на 06.05.08 20:13.

06.05.08
17:37

Храна!Храна!И пак храна!И.. тренировка ;)

06.05.08
18:02

Точно към тези двете марки не се насочвай ;)

СБ

06.05.08
18:43

Подкрепям мнението на Владимир на 100%!

06.05.08
19:59

Натурални анаболи а? Оправи ми настроението да ти кажа .
Това което си дал като линкове са ДОБАВКИ . Те не са магически . Те не са анаболни стероиди. Те няма да те направят животно ако не си тренирал до сега и не знаеш как да се храниш . Също така слушай колегите над мен , подкрепям мненията им .

BU

06.05.08
20:14

Сега разбрах откъде си правят оборота тези сайтове...

07.05.08
06:09

Ооооооппп......такова нещо като натурални анаболи звучи като оксиморон, тоест взаимно изключващо се нещо само по себе си.Определението за анаболи по принцип е ИЗКУСТВЕНО или ХИМИЧНО синтезирани производни на тестостерона.

BU

07.05.08
06:31

казано от RedWalker на 06.05.08, 17:37:

Храна!Храна!И пак храна!И.. тренировка ;)

Аз имам чувството,че тренировката е излишен елемент в бодибилдинга и всичко е чисто и просто едно голямо плюскане,ама айде!  :red:

07.05.08
06:42

Хахахахаахааааааааааа!Па то било мноо лесно!

08.05.08
18:04

На 23 години сам,горе долу около 60 килограма,с много бърз метаболизъм 1.85 височина.Горе долу мога да ходя 2,3 пъти в седмицата на фитнес,но искам да кача поне 5,6 килограма за 3 месеца.Ако някой знае някакъв продукт,които има бърз ефект нека да каже нещо по въпроса,цената не ме интересува, или някакъв хранителен режим,които с мойта работа е невъзможен :).Нямам време да се ровя в архивите пак и кой знае кво ше намеря само губене на време.Затова се захванах за aнаболите,които са с бърз ефект. Предварително благодаря.

__

08.05.08
18:34

помисли само с тия анаболи какво става с организма тва не е зимаш го сега хоп хоп качваш квото качваш и след това го изкарваш, остават си за цял живот.пък и без качествено хранене нито с добавки нито с анаболи ще стане ;) за това по добре измисли начин да вкараш някое друго ядене в менюто :)

08.05.08
18:48

Без да спазваш хранителен режим ако ще Астероиди да гълташ пак няма да качиш .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1