07.05.08
22:27
На 15 години съм тежа 70 киограма и досега не съм спазвал никакви хранителни режими дитети или каквото и да било.
Засега на съм ходил на фитес зала но сега ще тръгвам та въпроса ми е да ми препоръчате една хранителна диета за покачване на килограми.
Като смятам да пия и креатин за по бързо качване на киограми!
Мерси предварително и дано някой да препоръча нещо защото аз четах статийте в началото и нищо не разбрах и затова сега пиша във форума!
никой няма да ти направи,по добре потърси в сайта или в други саитове в интернет,или си намери личен треньор
08.05.08
18:45
Да никой няма да седне сега да ти пише режим ;) .Просто не яж боклуци,наблегни на протеиновата храна-месо,риба,извара.Храни се редовно през 3-4 часа,а тоя креатин не ти трябва щом нямаш стаж.По-добре позичакай.Вземи си протеин.
13.05.08
09:53
Искам да попитам кои храни и напитки да избягвам. На доста места прочетох, че трябва да се избягват газираните напитки това така ли е? Понеже съм много ама много начинаещ в тази област въпроса ми е дали са вредни протеините. Прочетох, че начинаещите няма нужда да използват добавки така че в началото няма да използвам. Благодаря предварително за отговора и се извинявам ако някъде съм се изказал неправилно.
казано от Денислав Петков на 13.05.08, 09:53:
Искам да попитам кои храни и напитки да избягвам. На доста места прочетох, че трябва да се избягват газираните напитки това така ли е? Понеже съм много ама много начинаещ в тази област въпроса ми е дали са вредни протеините. Прочетох, че начинаещите няма нужда да използват добавки така че в началото няма да използвам. Благодаря предварително за отговора и се извинявам ако някъде съм се изказал неправилно.
Да правилно си разбрал за газираното, но виж протеините, това са белтъчините, а именно те са необходими на мускула за да расте. В началото действително нямаш нужда от добавки, а само от правилен хранителен режим и почивка.
13.05.08
18:46
Благодаря за отговора. Сега ще разгледам още статий в сайта за хранителни режими и ще започна с тренировките. Супер сайт и форум ;) .