07.05.08
10:32
Какъв протеин се взема нощем и какво е добре да се взема нощем? Доколкото знам тялото има нужда нощем от протеин при възстановяване, това е ключов момент? Трябва нещо което се усвоява бавно или бъркам? Ще се радвам някои по вещ да даде повече информация.
07.05.08
10:48
Насочи се към казеин или още по-добре, към протеинова матрица.
казано от Владимир8507 на 07.05.08, 10:48:
Насочи се към казеин или още по-добре, към протеинова матрица.
И аз подкрепям матрицата. Най-тънко излиза изварата де ;)
08.05.08
13:10
казано от blink на 08.05.08, 12:33:
Какво мислите за това?
http://www.4fitnessbg.com/profile/lean-grow/
Избягвай продукти съдържащи соя на всяка цена! Две причини- фитоестрогени и ниска усвояемост.
За да не пуска нова тема, ще пиша тук.
Понеже ми изпаднаха изгодно да си взема добавки на НУТРИМ ( ясно ми е че не е 1-во качество и т.н., ще ми предложите ред други фирми) искам само да попитам кой техен протеин да избера или комбинирам, защото не мога да преценя по това което са написали.
Pure Whey Pro
Mega Pro 92 Platinum
Pro 90 Gold
И дали да не комбинирам някой от тези който ще ми предложите с Forte + Impact или Junior.
Изчел съм какво ли не по темите за Нутрим, но благодаря на всеки който даде коректен съвет
09.05.08
20:03
казано от maninc на 09.05.08, 16:43:
Понеже ми изпаднаха изгодно да си взема добавки на НУТРИМ ( ясно ми е че не е 1-во качество и т.н., ще ми предложите ред други фирми) искам само да попитам кой техен протеин да избера или комбинирам, защото не мога да преценя по това което са написали.
Pure Whey Pro
Mega Pro 92 Platinum
Pro 90 Gold
И дали да не комбинирам някой от тези който ще ми предложите с Forte + Impact или Junior.
Изчел съм какво ли не по темите за Нутрим, но благодаря на всеки който даде коректен съвет
Ако искаш ме напсувай, но за мен това са пари хвърлени на вятъра.
09.05.08
20:42
Избери си магазин и си купи 1 кг пилешко, 1 кг телешко и 1 кора яйца за тези пари, дето искаш да ги дадеш за Нутрим.
От ПроГолд90 може да взривиш апартамента, но не от мускули, а от пърдежи :) Иначе, ако си твърд относно марката - Pure Whey Pro ми звучи най-суроватъчно, вземи него ;)
П.П. изцяло подкрепям мненията над мен, че това са пари за тоя дето духа.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.05.08 20:58.
казано от maninc на 09.05.08, 16:43:
Pure Whey Pro
Mega Pro 92 Platinum
Pro 90 Gold
Тази фирма я направиха за децата, които не разбират и които като влязат в хранителният магазин, като видят щанда с храната на силните да врънкат родителите им да им купят от “яките” продукти ..... По фалшива фирма от тази няма накъде... за парите,с които ще си купиш протеин на Нутрим по добре си купи 10кг пилешки пържоли по добре ще ти подействат....