super cuts 3 ?

AN

04.05.08
15:09

Купих си от този фет бърнер който смятам да комбинирам с l-carnitine. Въпроса ми е как то4но се пие super cuts3? Инфото е много объркващо. Пише 2таб.x3дневно. И още за най-добър ефект да се пие половин час преди тренировка 2табл. и 2табл. преди лягане което по една проста сметка прави 2x2табл. дневно! Сега савсем се обърках някой ползвал ли е въпросния бърнер да обясни на нормален език като за “тъпи” хора, как точно трябва да се взема?  Благодаря ви предварително! :-)

Д-

04.05.08
15:35

Еми третия път ти ще си избереш кога да е.

AN

04.05.08
16:02

казано от Даниел - Трибоеца на 04.05.08, 15:35:

Еми третия път ти ще си избереш кога да е.

Значи формулата е 2, 30мин преди тренироюка, 2 преди лягане вечер и другите 2 евентуално сутринта. Предполагам че всичките приеми трябва да са на гладно или няма значение?

04.05.08
16:04

Най-добре на гладно.
Аз го пих преди така:
Сутрин 30мин преди кардио.
Следобед между 2 основни хранения
Вечер 30-40 мин преди тренировка, а почивните дни - преди лягане.

AN

04.05.08
20:09

казано от emzo на 04.05.08, 16:04:

Най-добре на гладно.
Аз го пих преди така:
Сутрин 30мин преди кардио.
Следобед между 2 основни хранения
Вечер 30-40 мин преди тренировка, а почивните дни - преди лягане.

Е имаше ли ефект някакъв?

04.05.08
20:11

Комбинирал го е с кардио + диета.. имало е ефект. :lol:

AN

06.05.08
20:21

казано от Crazy_With_Razor на 04.05.08, 20:11:

Комбинирал го е с кардио + диета.. имало е ефект. :lol:

Много ясно че без потене няма да мине. Вьпроса ми е по принцип добавката , работи ли или е само внушение? ;-)

06.05.08
20:23

Действа си, многократно доказана, е че работи.

ВИ

08.05.08
15:50

За да не пускам нова тема. Трябва ли да се правят някакви почивки при приемането на Super cuts 3? Примерно 2 седмици се приема, 1 се почива или нещо от сорта ?

08.05.08
17:59

Да кажем след 2 опаковки (43 дни) 1 месец почивка.

ВИ

09.05.08
15:44

казано от emzo на 08.05.08, 17:59:

Да кажем след 2 опаковки (43 дни) 1 месец почивка.

Това не е ли много ? Смисал 1 опаковка и после почивка 2 седмици не става ли ? Няма ли да свикне организма с тея 2 опаковки една след друга ?

09.05.08
16:56

Moже и така - 1 опаковка и 3 седмици почивка.

ВИ

11.05.08
20:43

А дали може да се комбинира с Л-карнитин примерно или пък Spyce, Mega Fat Burner na ON ?

18.05.08
09:25

За да не отварям и аз друга тема - удачна ли е комбинацията Super Cuts 3 и Instone Leanfire Inferno ? :)

Мнението беше редактирано от DarkStarX на 18.05.08 09:26.

Здравейте. Искам да попитам от няколко дена пия Super Cuts 3 и вчера от сутринта ми беше много кофти, стомаха супер много ме болеше и едвам издържах на работа, повръщах и не хапнах нищо цял ден, беше ми много кофти. Искам да попитам дали да не намаля дозировката или изобщо да ги спирам. Нещо в храненето ли не е наред?
Общо взето режима ми е стандартния .. сутрин зърнена закуска, към 10-11 преди тренировка плод нещо, към 12 плувам, към 1-2 обядвам риба към 4-5 пак плод, 7 нещо салата .. и към 9 пак плод
Аз още в началото се зачудих .. смисъл прочетох че е по “тежик” като продукт ама си викам айде .. чак пък толкова
Пък и тва 6 хапчета на ден ми се сториха доста .. дали да не ги направя на 4? примерно преди тренировка и вечер .. без сутрин или и аз не знам
Та така давайте нещо съвети препоръки .. Ще съм благодарна :)

13.05.13
15:16

казано от Зорица Донева на 13.05.13, 15:05:

Здравейте. Искам да попитам от няколко дена пия Super Cuts 3 и вчера от сутринта ми беше много кофти, стомаха супер много ме болеше и едвам издържах на работа, повръщах и не хапнах нищо цял ден, беше ми много кофти. Искам да попитам дали да не намаля дозировката или изобщо да ги спирам. Нещо в храненето ли не е наред?
Общо взето режима ми е стандартния .. сутрин зърнена закуска, към 10-11 преди тренировка плод нещо, към 12 плувам, към 1-2 обядвам риба към 4-5 пак плод, 7 нещо салата .. и към 9 пак плод
Аз още в началото се зачудих .. смисъл прочетох че е по “тежик” като продукт ама си викам айде .. чак пък толкова
Пък и тва 6 хапчета на ден ми се сториха доста .. дали да не ги направя на 4? примерно преди тренировка и вечер .. без сутрин или и аз не знам
Та така давайте нещо съвети препоръки .. Ще съм благодарна :)

Направи ли си тест за определяне на толерантността? И понеже предполагам че отговора е - не! То обикновенно си го пише на опаковката, но много хора пропускат този момент. Независимо какво пиеш, винаги трябва да пробваш с по-малка доза, за да видиш дали продукта ти понася. Ако няма проблем с малката доза, постепенно започваш да увеличаваш докато достигнеш оптималните дозировки описани на етикета. Да пиеш от първия път оптималната доза, е безумие през което и аз съм преминал (от тъпотия).

ясно ясно аз предположих че ще е от това ама .. се засилих което явно ми беше грешка
не знам уж преди да пия квито и да било неща чета сичко внимателно ..
ок мерси за бързия отговор .. ще внимавам повече за напред

Освен това... докато гладуваш (особено в комбинация с подобен продукт) е напълно нормално да усещаш такъв дискомфорт.

О, да, гладуваш... знам, че ще заявиш обратното.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.05.13 17:59.

Какво те кара да си мислиш че гладувам .. не е така
Хранителния ми режим ли ти се струва недовършен :D

13.05.13
21:12

казано от Зорица Донева на 13.05.13, 18:10:

Еми вероятно е прав! Тоя плод и тая салата, дето ги споменаваш нещо не звучат добре така сами. Междудругото четох по западни форуми относно новите бърнери на БСН, защото мислех да пробвам някой от тях, че някои хора се оплакват от болки в стомаха и гадене. Вероятно някоя от съставките дразни стомаха, а вероятно тези хора може да имат проблеми от типа на гастрит, колит и прочее. Чувал съм че кофеина, и зеления чай действат дразнещо на стомашната лигавица.

Знам, че “не е така”. ;)
...но знам и друго - докато не го направиш наистина подходящ - чакат те само проблеми.
Проблемът, че не осъзнаваш това, е твой (колкото и грубо да звучи).

Точната дума не е ‘недовършен’. По-скоро е небалансиран и твърде оскъден.
Тази храна съвсем не съдържа всичко, от което има нужда организмът ти.
Енергията в тази храна е твърде малко, за да работи метаболизмът ти нормално.
Това значи само едно - глад.

Останалото ти е казал summertime.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.05.13 21:49.

Добре де уж съм ровила тук там, мислех си че храненето си ми е добре .. :(
Ок ще видя какво мога да направя по въпроса ..
А имам и др въпрос .. има ли значение преди коя тренировка взимам хапчетата .. смисъл сутрин си тичам и правя упражнения вкъщи и на обяд плувам. Принципно до сега ги използвах преди плувната защото ми се струва като по интензивна тренировка ама нещо и за това взех да се чудя ..

Ам само за информация така да кажа :) вече една сед взимам 2 пъти на ден и няма проблеми пооправих и храненето и започвам да се чувствам като машинка ехехех
Мерси много че се отзовахте

27.05.13
13:51

Какво точно усещаш, че ми е интересно?

19.08.13
23:39

Да не пускам и аз отделна тема.Приемам super cuts 3 от 1 седмица,като цяло не съм много напред с паричките и горе долу поръчвам по един суплимент на седмица.Тази взех n.o xplode 2.0.Какво ще стане ако ги комбинирам 2та? Или да си изпия кът-са и после бустера.Идеята ми е да тренирам малко по тежко с минимално кардио/зает човек съм и няма време а и желание да се потя на колелото- пътеката -тн /Притеснява ме наличието на екстракт от греипфрут в кът-са,а маи имаше нещо че блокира определени съставки.Та да не хвърля хубавия бустер на вятъра.Целта ми е да смъкна няколко килограма.
предварително се извинявам ако не съм уцелил раздела.
За протокола пробвах S.A.W първата треинровка просто изкъртих,остаха супер доволен .Днес обаче все едно не подейства.

Мнението беше редактирано от wolf1 на 20.08.13 07:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1