09.05.08
09:40
Цял живот мразя метаболизма си, че не се справя с храната, която му давам и винаги съм имал едно 10кг излишни.
Тренирам от 3 месеца, месец и половина по 2 дена в седмицата и месец и половина по 3дни.
Обичам метаболизма си! Не мога да повярвам, как расте мускула ми както имам и по-едър кокал и това с толкова малко тренировки... направо съм изумен! :) :) Знам, че повечето тука ще се изсмеят, ако покажа снимки щото сравнение с тях е слабо, а и имам мазнини около корема да чистя, но за човек, който не можеше да се набере на лост, съм страшно доволен. Преди време тук един пич ми направи програма, забравих му името, но много благодаря, супер е!
казано от val4o на 09.05.08, 09:40:
Цял живот мразя метаболизма си, че не се справя с храната, която му давам и винаги съм имал едно 10кг излишни.
Тренирам от 3 месеца, месец и половина по 2 дена в седмицата и месец и половина по 3дни.
Обичам метаболизма си! Не мога да повярвам, как расте мускула ми както имам и по-едър кокал и това с толкова малко тренировки... направо съм изумен! :) :) Знам, че повечето тука ще се изсмеят, ако покажа снимки щото сравнение с тях е слабо, а и имам мазнини около корема да чистя, но за човек, който не можеше да се набере на лост, съм страшно доволен. Преди време тук един пич ми направи програма, забравих му името, но много благодаря, супер е!
и?Какво искаш да ни кажеш?Щом качваш лесно мазно-си преизчесли калориите...
Така , всяка тема си има въпрос или нещо което да се разисква . Не виждам ясно изразено такова тук :) . Кажи ми моля те целта на темата за да стане дискусията .
Нищо бе просто се радвам, че бързо качвам, а и голяма скука... Вие бързо ли качвате, когато сте почнали след колко време е имало резултат.
09.05.08
18:01
Първо викаш, че мразиш метаболизма си, после, че го обичаш.
Смени дилъра.
Ей, лоши сте. :)
Колегата иска да се похвали, че преди не се е понасял, а сега е открил, че всъщност харесва своето тяло/метаболизъм.
Един вид ...себеоткриване.
Освен да му кажем “Браво”, друго не се сещам.
Е, можем да споделим и собствените си истории. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 09.05.08 18:34.
Хехе , себеоткриване а? По скоро разбиране на нещата :) . Когато се понаучих да се храня веднага почнах да си харесвам метаболизма , не е важно какъв е важното е че чрез знания и съответното им прилагане можеш да го манипулираш за да стане възможно най близък до това което ти трябва/харесва .
казано от val4o на 09.05.08, 14:47:
Нищо бе просто се радвам, че бързо качвам, а и голяма скука... Вие бързо ли качвате, когато сте почнали след колко време е имало резултат.
Резултат ми за 1-2 месеца :) Ако се прави всичко както трябва и си отдаден изцяло на спорта.Пък ако вкараш и разни мерудиики като креатинче,протеинче...и така.Сега за 1-2 месеца няма да станеш Рони Колман,просто говоря за видима,осезаема разлика преди/сега.
казано от GH0$T на 09.05.08, 18:43:
Хехе , себеоткриване а? По скоро разбиране на нещата :) . Когато се понаучих да се храня веднага почнах да си харесвам метаболизма , не е важно какъв е важното е че чрез знания и съответното им прилагане можеш да го манипулираш за да стане възможно най близък до това което ти трябва/харесва .
Абсолютно. Колко го псувах метаболизма си навремето, че уж бил бавен, а сега му се радвам :)
10.05.08
03:45
казано от Петко К на 09.05.08, 19:57:
Абсолютно. Колко го псувах метаболизма си навремето, че уж бил бавен, а сега му се радвам :)
Аз пък си псувах родителите заради генетиката с която са ме дарили.Лошото е, че продължавам да го правя :).
казано от Иван Шишманов на 10.05.08, 03:45:
казано от Петко К на 09.05.08, 19:57:
Аз пък си псувах родителите заради генетиката с която са ме дарили.Лошото е, че продължавам да го правя :).
Е има неща които за сега неможем да променим ( подчертавам “за сега” ;-) ) . Не че и аз от време на време не си теглям една на генетиката но съм решил да се мъча и това е :) .
Точно заради това казвам на хората които ме питат как да кача/сваля - ми научи се да се храниш , разбери малко повече за това какво става с храната след като си я натъпчеш в устата . Направете най доброто с това което имате .
10.05.08
07:17
Бе и аз искам да имам далееечна родствена връзка с Тиранозавър Рекс,ама йок!
10.05.08
07:22
казано от DeadManWalking на 10.05.08, 07:17:
И ръчичките щяха да са ти по 30см всяка (giggle)
10.05.08
08:38
казано от MI5 на 10.05.08, 07:22:
казано от DeadManWalking на 10.05.08, 07:17:
И ръчичките щяха да са ти по 30см всяка (giggle)
Хехеейй,значи все пак имам!!