09.05.08
19:49
Значи от другата седмица мисля да започна с малко добавки и... кленбутерол програма за повишаване на силата и издържливостта си с надеждите да намаля телесните мазнини, без да променям начина си на хранене(РБР) и бих искал да чуя вашето мнение, а ето и програмата:
Протеин(ASN изолата) и креатин(NOW Foods монохидрата) през целия период,
1,2 седмица: кленбутерол (на метода 2 weeks on/off)
3,4 седмица: ASN CUT IT FAST - продукта е диуретик и затова ми е много интересно, какво ще се получи в комбинация с креатин...
5,6 седмица: кленбутерол
7,8 седмица: ASN CUT IT FAST
Кеатина задължително ще присъства в програмата, защото стои унас половината опаковка отворена от половин година...
За кленбутерола не искам поучителни реплики, че не трябва да го ползвам или такива подобни. Вече съм си решил на 100%, а и му направих един “бета тест” преди 2 месеца за 3 седмици и определено страничните ефекти преодолях лесно, а ефекта откъм сила и твърдост на мускулите беше доста силен. Понижаване на bodyfat-а не забелязах.
Е очаквам вашите мнения :)
П.С. Тренировките са 3 пъти седмично цялото тяло и 2 пъти кардио(ще разнообразявам тичане, скачане на въже и каране на колело)
Темата беше редактирана от Martinakiss на 09.05.08 20:09.
Клена не го пиеш правилно.Защо ? - в го харда, следващите коментари за него автоматично ще ти заключат темата !
Въпреки режима не може да очакваш намаляне на телесните мазнини, докато си на положителен калориен баланс.
Да пиеш монохидрат (водна задръжка) и фет бърнър (както го наричаш диуретик) е безсмислено:
+1 и -1 сам разбираш на колко е равно :D
09.05.08
20:17
Грешка при писането в скобите- 2 СЕДМИЦИ on/off
Емзо, аз за този начин на приемане съм чел в го хард, даже точно ти беше написал темата :)
Ок, махам фетбърнъра, защото и аз имах такива съмнения, че нищо няма да се получи с него :P Но... с какво да го заместя в този период до 40лв ?
Мислех си за екстракт от зелен чай(Now Foods)...
09.05.08
20:20
Той обаче 2 седмици, а не 2 дни както ти беше направил първо. Все тая.
30.06.09
08:26
Тази тема е за архива или затваряне от преди 1 година...