Гумите и щипките за усилване на хвата

10.03.08
14:12

Значи от никъде не мога да си намеря гума или щипка достатъчно силна че да ми представлява трудност да я огъна. Ходих в Sport Depoth всичко там ми е уникално слабо, в магазина на Пиротска нямат, в специализираните аптеки за консумативи където има гумени топки за стискане също са ми слаби, единственото що годе решение което успях да намеря е в един китайски магазин на няколко пряки от Пиротска където имат всякакви работи - там щипките им ми бяха слаби, гумите също но намерих една гума - най - трудната за стискане 40 номер, те започваха от 25-30-35 и последната беше 40 която за известно време ми представляваше трудност, но вече не. Та някой знае ли къде има наистина трудни за огъване щипки или гуми?

10.03.08
14:18

http://www6.mailordercentral.com/ironmind/products.asp?dept=8

Най-доброто, което може да се купи. Няколко нива са, последните дори ти дават награди ако ги сгънеш. Проблема е, че в България такова няма и трябва да се прави поръчка онлайн, което доколкото знам не е най-евтиното нещо, а и самите клещи не са особено евтини. Отдавна съм им се наточил, но засега няма възможност.

10.03.08
14:25

Това добре, но мен ми трябва да отида на място за да изпробвам определена щипка или гума преди да си я купя иначе няма как да знам дали ми е слаба, прекалено силна или ми е точно.

10.03.08
14:37

Ако си от София можеш да отидеш до Inter Sport в Mall Of Sofia на 2-рия ет. и там трябва да има.

10.03.08
14:43

Ще проверя, другаде?

11.03.08
21:52

Проверих и в спортния магазин на Мола, имаще щипки но ми бяха слаби. Попаднах на управителя който го попитах дали нямат по силни, но той ми каза че нямали и ме насочи към Sport Depoth като му обясних че съм бил там и че и там са ми слаби се изхили и ме насочи към офиса на някаква спортна фирма която се намирала преди Метро на Цариградско Шосе, някой знае ли подробности и има ли смисъл да се разкарвам дотам?

JO

13.03.08
20:22

шише от Кока Кола 0,5 л празно. Супер удобно за захващане. Пробвай да го смачкаш ;)

13.03.08
20:45

В подлеза на “Студентски общежития” , една спирка с тролей/280/84 след Плиска в посока Младост. Преди време имаха добър асортимент от гуми - от ония розовките, през машинки и до онези ‘ретро’ черни гуми, различен размер и твърдост.
Магазинчето е малко и натъпкано с какви ли не спортни аксесоари - топки, бутонки, шалове, бинтове, каски, боксови ръкавици и..гуми за стискане.

Edit:
Сайт: http://www.toshevsport.com/eshop/
Това май съвпада с ‘преди Метро’ на Цариградско, но с няколко км. разлика. :P

Мнението беше редактирано от 6th на 13.03.08 20:46.

14.03.08
08:21

Чудесно С7АЛК3Р ще ида да проверя в магазинчето дано да имат нещо за мен.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 14.03.08 08:21.

14.03.08
08:24

казано от jorro на 13.03.08, 20:22:

шише от Кока Кола 0,5 л празно. Супер удобно за захващане. Пробвай да го смачкаш ;)

Аз смачквам топка за тенис на корт, така че шишето надали ще е предизвикателство, но може да опитам защо не.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 14.03.08 08:25.

14.03.08
19:02

За съжаление и в магазинчето в подлеза нямаха достатъчно силни, все пак казаха че ще докарат още следващата седмица пък ще видим. Ако не китайците откъдето си бях взел също ще зареждат в края на месеца.

Като си станал толко як така е. За какво ти е толко тая предмишница? Мачкаш секви работи а пък си тръгнал предмишница да тормозиш ;)

14.03.08
19:16

Силния хват е голямо предимство при по - тежките свободни тежести затова го тренирам, ако си намеря подходяща гума или щипка най - добре ако не ще намеря друг начин да си усиля хвата имам принтирана една антикварна книга на Едуард Астън мисля точно за това.

09.05.08
15:36

какви пари е тая гума че и на мен ми трябва пък и понеделника имам път към подлеза на студентски общежития?

BU

09.05.08
15:56

Силен хват не се ли тренира и от вдигане на тежки щанги?!

09.05.08
18:07

казано от Alkorin на 14.03.08, 19:16:

Силния хват е голямо предимство при по - тежките свободни тежести затова го тренирам, ако си намеря подходяща гума или щипка най - добре ако не ще намеря друг начин да си усиля хвата имам принтирана една антикварна книга на Едуард Астън мисля точно за това.

И аз смятам да го тренирам. Иначе в Mall Sofia, каква му беше цената на туй нещо, че мисля да отида да си взема?

10.05.08
08:39

Хващай се на бас ,че може да смачкаш нещо , и така с спечелените пари ще си купиш от сайт-а здрава гума или щипка и далаверата ще продължи :P:P:P:P :}:} Късмет да си намериш необходимата гума

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1