10.03.08
14:12
Значи от никъде не мога да си намеря гума или щипка достатъчно силна че да ми представлява трудност да я огъна. Ходих в Sport Depoth всичко там ми е уникално слабо, в магазина на Пиротска нямат, в специализираните аптеки за консумативи където има гумени топки за стискане също са ми слаби, единственото що годе решение което успях да намеря е в един китайски магазин на няколко пряки от Пиротска където имат всякакви работи - там щипките им ми бяха слаби, гумите също но намерих една гума - най - трудната за стискане 40 номер, те започваха от 25-30-35 и последната беше 40 която за известно време ми представляваше трудност, но вече не. Та някой знае ли къде има наистина трудни за огъване щипки или гуми?
http://www6.mailordercentral.com/ironmind/products.asp?dept=8
Най-доброто, което може да се купи. Няколко нива са, последните дори ти дават награди ако ги сгънеш. Проблема е, че в България такова няма и трябва да се прави поръчка онлайн, което доколкото знам не е най-евтиното нещо, а и самите клещи не са особено евтини. Отдавна съм им се наточил, но засега няма възможност.
Това добре, но мен ми трябва да отида на място за да изпробвам определена щипка или гума преди да си я купя иначе няма как да знам дали ми е слаба, прекалено силна или ми е точно.
10.03.08
14:37
Ако си от София можеш да отидеш до Inter Sport в Mall Of Sofia на 2-рия ет. и там трябва да има.
Проверих и в спортния магазин на Мола, имаще щипки но ми бяха слаби. Попаднах на управителя който го попитах дали нямат по силни, но той ми каза че нямали и ме насочи към Sport Depoth като му обясних че съм бил там и че и там са ми слаби се изхили и ме насочи към офиса на някаква спортна фирма която се намирала преди Метро на Цариградско Шосе, някой знае ли подробности и има ли смисъл да се разкарвам дотам?
13.03.08
20:22
шише от Кока Кола 0,5 л празно. Супер удобно за захващане. Пробвай да го смачкаш ;)
В подлеза на “Студентски общежития” , една спирка с тролей/280/84 след Плиска в посока Младост. Преди време имаха добър асортимент от гуми - от ония розовките, през машинки и до онези ‘ретро’ черни гуми, различен размер и твърдост.
Магазинчето е малко и натъпкано с какви ли не спортни аксесоари - топки, бутонки, шалове, бинтове, каски, боксови ръкавици и..гуми за стискане.
Edit:
Сайт: http://www.toshevsport.com/eshop/
Това май съвпада с ‘преди Метро’ на Цариградско, но с няколко км. разлика. :P
Мнението беше редактирано от 6th на 13.03.08 20:46.
Чудесно С7АЛК3Р ще ида да проверя в магазинчето дано да имат нещо за мен.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 14.03.08 08:21.
казано от jorro на 13.03.08, 20:22:
шише от Кока Кола 0,5 л празно. Супер удобно за захващане. Пробвай да го смачкаш ;)
Аз смачквам топка за тенис на корт, така че шишето надали ще е предизвикателство, но може да опитам защо не.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 14.03.08 08:25.
За съжаление и в магазинчето в подлеза нямаха достатъчно силни, все пак казаха че ще докарат още следващата седмица пък ще видим. Ако не китайците откъдето си бях взел също ще зареждат в края на месеца.
14.03.08
19:05
Като си станал толко як така е. За какво ти е толко тая предмишница? Мачкаш секви работи а пък си тръгнал предмишница да тормозиш ;)
Силния хват е голямо предимство при по - тежките свободни тежести затова го тренирам, ако си намеря подходяща гума или щипка най - добре ако не ще намеря друг начин да си усиля хвата имам принтирана една антикварна книга на Едуард Астън мисля точно за това.
какви пари е тая гума че и на мен ми трябва пък и понеделника имам път към подлеза на студентски общежития?
09.05.08
15:56
Силен хват не се ли тренира и от вдигане на тежки щанги?!
09.05.08
18:07
казано от Alkorin на 14.03.08, 19:16:
Силния хват е голямо предимство при по - тежките свободни тежести затова го тренирам, ако си намеря подходяща гума или щипка най - добре ако не ще намеря друг начин да си усиля хвата имам принтирана една антикварна книга на Едуард Астън мисля точно за това.
И аз смятам да го тренирам. Иначе в Mall Sofia, каква му беше цената на туй нещо, че мисля да отида да си взема?