10.05.08
13:54
Моля дайте си мнението.Благодаря предварително! :)
10.05.08
14:12
Специално Анимал Стак за мен лично е слабото попадение в Анимал линията и неведнъж съм го заявявал и сега ще се аргументирам защо. Първо количеството съставки в една доза са силно занижени, за да окажат какъвто и да било ефект за изграждане на мускулна маса, и второ, този продукт е по-подходящ евентуално да се взима след лек стероиден,прохормонен цикъл, но отново не бих казал, че е най-дория за случая продукт. Ако си някой под 25 години пък изобщо няма и да го усещиш по простата причина,че организма все още ти произвежда достатъчно количество тестостерон. ПО ПРИНЦИП СЪМ ГОЛЯМ ФЕН НА АНИМАЛ ЛИНИЯТА, НО ТОЧНО ТОЗИ ПРОДУКТ Е ГОЛА ВОДА
Какво се предлага като алтернатива със същото действиe???
Мнението беше редактирано от jerrysimo на 10.05.08 14:31.
10.05.08
14:34
На колко си години, какъв стаж имаш в залата? Имай в предвид едно - много хора от този форум примерно си спестяват някакви пари, купуват си добавка, пият я 2-3 седмици и искат ефекта на химията,и когато не се получи са разочаровани. Имайте в предвид едно - хранителните добавки не са магически суплементи, с изключение на напомпващите продукти(които не влияяат пряко върхе растежа на мускулите, както много хора от форума се заблуждават и само ги хвалят, ефекта е просто напомпващ,не върху растежа), хранителните добавки трябва да им се даде време за да подействат. Не може да се задавт въпроси във форума от сорта “пих 2-3 дози No-Xplode”,кога ще го усетя, или колко ще кача на ръка от 1-2 кутии. Напомпващите продукти са за хора с изградена физика, които просто искат да се поддържат. За по - начинаещите и с малко стаж да се насочат към протеин и креатинови продукти. За хора вече със стаж в залат могат да погледнат и към модулатори и стимулатори на тестостерона. Ако си между 17 и 23 най-подходящото за теб е протеин, яко храна , креатинов продукт, мултиватимини,ЯКО ТРЕНИРОВКА И НАЙ-ВАЖНОТО ТЪРПЕНИЕ. НЯМА ЗА КЪДЕ ДА СЕ БЪРЗА!!!!!
искам нещо качествено и доказано и не смятам че тези суплементи правят чудеса с 1-2 дози или кутии но просто не искам да си да парите за нещо друго което няма да има и този ефект.аз сам на 18 години и имам към година в залата само че с прекъсване, активно тренирам от 2 месеца и половина
Мнението беше редактирано от jerrysimo на 10.05.08 14:44.
10.05.08
14:48
Казах ти за човек с твоите години какво най-много ще ти даде ефект - 6 яденета на ден, 5 пъти в седмицата яка тренировка, упоритост,воля, протеин 2-3 дози плътно всеки ден, креатинов продукт и мултивитамини. ако спазваш тази формура плътно на твоите години ще имаш феноменални резултати,които ще се запазят, ще видиш,че и други от форума ще потвърдят моето мнение специално в твоя случай. не се хвърляй веднага на по-специалните добавки,по простата причина,че има голям вариант да си дадеш парите на вятъра,особено в твоя случай
10.05.08
18:20
Бива, но пак ти казвам, за твоите години най-ти е важно яденето и яките тренировки - 5 пъти в седмицата,и задължително тренирай крака,и много ядене и протеин
11.05.08
11:45
казано от LawrenceTaylor на 10.05.08, 14:48:
6 яденета на ден,
Потърси си и здрави гащи...
11.05.08
15:49
Относно Анимал Стак-а, подкрепяма до известна степен Lawrence. До известна степен, защото самият продукт като комбинация е ОК, но в никкакъв случай не е най-доброто на пазара. За Анимал Пак продукта, по принцип този продукт мога да го нарека и кавалифицирам като БАЛАНСИРАЩ. Това е защото той е комбинация от много елементи с балансиращ/попълващ характер. Анимал ПАк-а не може по никакъв начин да замени основните категории хранителни добавки, които са задължителни за изграждането на мускулна маса. НО Анимал-ПАк попълва нуждите на тялото, които хранителния режим (хранене+хранителни добавки) като цяло пропуска по ред причини, и тези “дупки” се попълват от този продукт... Това е мое мнение!
Аз също взех animal stack преди 2 месеца и честно казано съм мнооого разочарован. Никакво действие не усетих при него, дори по време на тренировка, да не говоря че се чувствах некомфортно, някак си все едно съм претренирал като го спрях и всичко се оправи. Ужас, каква реклама му направих :) . При мен бе така, може към някоя добавка вътре да не е понасям, не знам.
Преди година пробвах АнаболХ на Pinnacle и останах много доволен за разлика от този продукт.
Мнението беше редактирано от DorianX на 13.05.08 19:09.
Мерси и за този коментар,чакам още мнения.А и ако може нещо и за M-stak да кажете ще съм ви много благодарен! :)
Мнението беше редактирано от jerrysimo на 13.05.08 19:23.
18.05.08
10:26
казано от DorianX на 13.05.08, 19:08:
Аз също взех animal stack преди 2 месеца и честно казано съм мнооого разочарован. Никакво действие не усетих при него, дори по време на тренировка, да не говоря че се чувствах некомфортно, някак си все едно съм претренирал като го спрях и всичко се оправи. Ужас, каква реклама му направих :) . При мен бе така, може към някоя добавка вътре да не е понасям, не знам.
Преди година пробвах АнаболХ на Pinnacle и останах много доволен за разлика от този продукт.
Има много продукти с подобен профил и цените им не са хич страшни - дори много от тези продукти са с доста по ниски цени от Стака!
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 18.05.08 10:34.
19.05.08
10:17
казано от jerrysimo на 13.05.08, 19:21:
Мерси и за този коментар,чакам още мнения.А и ако може нещо и за M-stak да кажете ще съм ви много благодарен! :)
колкото и човека да познавам, ползвали Анимал М-стак, всички са останали доволни. Така и аз :)
Даде ми много сила и издръжливост в залата, визуално мускулно нарастване (дори и малко). Някои се оплакват от проблеми със стомаха повреме на приема му, но аз не съм имал такова нещо (въпреки че имам гастрит).
Взимай смело една кутия да пробваш, няма да сбъркаш :cheese:
Не мога да кажа,че са пари на вятъра,но ако трябва да избирам между протеин и анимал,ще избера протеина.Тъйкато нямам излишни пари...
19.05.08
16:38
Ето Характеристиките на М-Стака http://animal-gear.com/shop/images/3028ing.jpg
А ето и самите хапчета http://www.building-muscle-101.com/images/animal-pak-tabs.png
Споредмен Продуктите на Универсал са добри,но немога да коментирам нищо за тях,чувал съм само добри неща !?!
Още един глас за М-Стака.Останах много доволен,само че трябва и с други добавки да се комбинира за максимален ефект.