Препоръчайте ми добавки за подпомагане на отслабването

09.05.08
19:07

Здравейте!

Имам бебе на 8 месеца и се опитвам да се отърва от излишните килограми натрупани през бременността. От около месец и половина съм на режима на Пиер Дюкан т.е. консумирам предимно протеинови храни като редувам дни само на протеинови храни с дни на протеинови храни и зеленчуци. Нямам възможност да ходя на фитнес, защото няма кой да гледа малката, но имам кростренажор и тренирам всеки ден по около 30 мин. От 20 дена пия Л карнитин на Now по 1,5 гр. 30-40 мин. преди тренировка и 0,5 гр. преди лягане. За този период съм свалила 7 кг и 14 см от талията  :roll: . Висока съм 175 см, бях 73 кг., сега съм 66 кг. искам да постигна 58-60 кг. колкото бях преди да забременея. Ще пия Л карнитин още 10 дена и ще направя почивка. Ще ви бъда благодарна да ме посъветвате каква друга хранителна добавка ще е удачно да приемам? Фет бърнъри или нещо друго?

Благодаря предварително!  ;-)

09.05.08
19:16

Ako нямаш проблеми със сърце и/или кръвно можеш да пробваш с някой термоген.
Другия вариант е да караш на “чисто”.

ГП

09.05.08
19:19

Жива и здрава да ти е малката ;)
Ами да варианта на Емзо е добър,ама ако не бързаш много ... просто 1-2 седмици спри карнитина и пак го пий,като леко завишиш дозите мисля че и това ще свърши работа.

10.05.08
11:34

Защо не пробваш в тези 2 седмици с екстрак от зелен чай, като по мека алтернатива на бърнърите!?

ИВ

10.05.08
13:04

Има някои малки “камъчета”, които биха били от полза при отслабване - йод, селен, зелен чай, повече витамин С(1-2гр.), силен Б-комплекс.

10.05.08
16:01

В момента и аз правя второ изчистване за тази година . Използвал съм адски много видове бърнери-термогенни,липотропни и т.н. , но
в момента съм заложил Йохимбе,Зелен чай на капсули,черен чай(под формата на чай),Л карнитин,ленено и рибено масло ще добавя и синферин и разбира се  бцаа,глутамин,Ноу Адам  и т.н.Просто ефектът е уникален-постоянен прилив на енергия през целия ден,чувство за тонизираност и лекота.Тренировките са адски интензивни(сутрин кардио под формата на кик - бох и тичане); вечер-силова  и за двете тренировки съм адски енергичен.Добавките сам и на джи ен си много съм доволен,доста повече в сравнение с Hydroxycut,Scorch,vaporize anadrox и други,които съм ползвал.

10.05.08
21:30

Благодаря на всички за мненията и специално на Георги Попов за пожеланията!  ;-)

emzo - Чудесна тема за Л карнитинът си направил!

Георги - Вярно е, че имам преимуществото да съм висока и килограмите да не ми личат много, за това  в момента също не изглеждам никак зле (че съм и скромна значи  ;-P ), но се надявам да сваля и останало колкото се можа по-бързо. Реших наистина след паузата да започна отново с карнитина. Посъветва ме да увелича малко дозата - може ли да ми дадеш по-точно цифри? На 3-4 гр примерно или повече?

И в този ред на мисли искам да споделя нещо - купих си първия Л карнитин на Now от България. После се поразрових из ибей и си поръчах от Америка. Излезе ми наполовина по-евтино, абсолютно същата разфасовка и то с доставката.  Пристигна за по-малко от 2 седмици.;-) Предполагам, че го знаете това, но все пак, ако на някой му се занимава да погледне. Надявам се и аз да съм била полезна.

dobata, Иван Станков - ще послушам и вас и ще пия същи и зелен чай. Ще обърна внимание и на останали добавки, който предлага Иван - вит.С, Б -комплекс.

jotabg - Ти направо ме изуми. Още не сме и средата на годината, а ти второ изчистване правиш. Да не говорим, че като гледам снимката и се чудя от какво имаш да се изчистваш точно.  :) Аз първо такова изчистване в живота си правя.  :red: Желая ти успех!

ГП

11.05.08
07:05

А кой карнитин на NOW точно използваш,че ми е интересно.Аз преди време си взех течния Liquid Citrus и за около 3-4 седмици свалих 4см на талията,като пиех по 2 чени лъжички дневно.
Дозите мисля,че ще е добре да ги направиш примерно 2 грама преди тренировка и 1 преди лягане.А ако не усетиш достатъчен ефект от предтренировъната доза увеличи с още 0,5…
Успех ! ще чакам резултати :)

ИВ

11.05.08
12:22

Л-карнитинът г вдигай каскадно до 5-6 грама дневно. Например :

Сутрин : 1 грам
Преди тренировка: 2,5 грама
Преди лягане: 1,5 грама.

Това е прием за общо 5 грама.

11.05.08
20:51

Георги Попов - Л карнитинът ми е този от 500 мг. на капсули. http://www.4fitnessbg.com/profile/l-carnitine/ . Мисля обаче следващия път да си поръчам течен, защото ми е малко проблемно това 30-40 мин. чакане преди тренировка. София не заспива в точен час през деня и рядко спи повече от един час, а в това време бягам към кростренажора.  Само не разбрах - малко ли ти се виждат тези 4 см? Т.е. смяташ ли, че е по-малко ефективен? Искам само да вметна, че аз свалих 14 см от талията до сега, обаче това напълняване там е нетипично за мен, пък и по време на бременността около талията се трупат най-много мастни запаси, освен това  точно преди да родя обиколката на корема ми беше достигнала внушителните 114 см.  :lol: Така че освен, че сега се топят мазнинки и мускулите се стягат. Честно казано със следващите 7-8 кг., които ми остават не мисля, че ще сваля повече от 4-5 см.от талията още.

Иван Станков - Благодаря за препоръката!

Грамчетата на карнитина ги вдигам.

ГП

12.05.08
07:06

Ами лично за мене това са нито много нито малко ;) ,защото целта ми бяха още толкова да сваля,ето защо съм наполовина доволен,но все пак аз съм си дебел по природа и за това диста по-трудно свалям.Мойта талия беше 100см и за месец стана 95-6 ако успея да я направя 90 ще е екстра.Към края на месеца ще се оборудвам с бърнер и почвам наново карнитина в двойни дози,надявам се това лято да успея повече от предишното.И все пак да не забравяме,че диетата е най-важна в цялата работа.Добавките за това са добавки само забързват леко процеса.
Успех!

ИВ

12.05.08
13:00

казано от Георги Попов на 12.05.08, 07:06:

Ами лично за мене това са нито много нито малко ;) ,защото целта ми бяха още толкова да сваля,ето защо съм наполовина доволен,но все пак аз съм си дебел по природа и за това диста по-трудно свалям.Мойта талия беше 100см и за месец стана 95-6 ако успея да я направя 90 ще е екстра.Към края на месеца ще се оборудвам с бърнер и почвам наново карнитина в двойни дози,надявам се това лято да успея повече от предишното.И все пак да не забравяме,че диетата е най-важна в цялата работа.Добавките за това са добавки само забързват леко процеса.
Успех!

x2, аз съм също така.

16.05.08
09:55

Здравейте пак:)

Георги, Иван - успех и на вас! :)))

Аз си продължавам успешно - тренировките, диетата. Чувствам се страхотно.:)

Реших обаче да пия ленено и рибено масло (евентуално) - главно, защото поради приема на толкова много животински продукти холестеролът ми е доста над граници. Четох, че е нормално по време на диетата да е така, пък после всичко се нормализирало, но да видим. Пък ще съм си на режим поне още 5-6 месеца.  :roll:  Имам два въпроса свързани с тази тема:

- Рибеното масло не увеличава ли апетита? Имам някакви спомени, че се даваше на деца за покачване на апетит? Да не започна да сънувам някакви шоколадови изкушения после.... :lol:

И вторият малко глупав и смешен въпрос, но ще ме извините.  :red: Харесах си ленено масло на NOW, но досега съм поръчвала само онлайн техни продукти, а никога не съм пила други добавки. Искам обаче да започна да го пия по-скоро и не ми се чака доставка - от къде мога да го купя? Само в специализираните магазини ли, в аптеките продават ли се добавки?  :)

Усмихнат ден ви желая :)

17.05.08
04:41

Еми продукти на NOW се продават в магазина при Пазара на Красно Село.Значи общо взето като застанеш в посока  Земляне демек пазара ти се пада от ляво тръгваш пресичаш Цар Борис и магазина е от дясната страна(демек не от страната на пазара а от другата) в първата пряка в дясно .Просто пряката ще я познаеш, защото не върви успоредно на Цар Борис ами на една страна :) Улицата помня, че беше някакво име на цвете, та вървиш 50-ина метра и магазина се пада в ляво :)

ИВ

17.05.08
05:21

Щом си решила да си набавиш ленено и рибено масло, ако имаш възможност купи си течни :).

25.05.08
16:02

виж тези двете. аз свалих 34 кг за една година и си помагах основно с бета3 сбелт и след това като излезе сасисбелт и с него:

http://www.activemed.medicinebg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=27

http://www.activemed.medicinebg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=27

много са добри по моя преценка. мога да разкажа и по-подробно за отслабването и в какви периоди какво съм пила.

ГП

26.05.08
08:12

Здравейте.Салма ми ако може да те помоля да напишеш подробностите,защото ми е интересно ... може и аз да пробвам... :)

14.10.08
12:54

С удоволствие ще ти напиша. Много е закъснял този отговор, но дано да ти е полезен. Зависи какъв е основният проблем при теб. Едното е средство за активиране на метаболизма, а другото  в по-голяма степен подтиска апетита.
Аз лично започнах с бета3 сбелт, въпреки че и апетитът ми беше огромен. На по-късен етап включих сасисбелт, за да си затвървя новите хранителни навици. Общо свалих 35 кг. Разбира се всичко е комплексно, но ти щом си в този форум, значи че го знаеш.

аз съм салма, просто си забравих паролата за стария акаунт.

Мнението беше редактирано от Sunbeam на 14.10.08 12:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1