Начин на вземане: Протеин, Креатин, Глутамин, BCAA, Taurine

10.05.08
20:00

Въпросът ми е такъв: 3 Месеца вземах само креатин и сурватъчен протеин. В дните когато тренирам ги вземам 30 минути преди тренировка и непосредствено след. В дните когато не тренирам креатина не го взимам, а протеина го пия изолиран вечер преди лягане. Сега си взех и Глутамин, BCAA и Taurine (Креатина и Протеина остават). Ще ви бъда много благодарен ако ми направите схема кое кога е най-добре да взимам (според зависи от дните, кога тренирам и кога - не).
Предварително благодаря!

10.05.08
21:32

Креатина не е мн разумно да го пиеш постоянно,доколкото знам се пие месец или максимум 2 и после се спира пак за толкова.BCAA преди и след трен.Глутамин след трен. и преди лягане.Таурин преди трен.,,,Поне аз така знам :D

За всяка от хранителните добавки е писано в изданието, а начини на приемане са обсъждане неколкократно. Моля да използваш търсачката, за да не създаваме още една дублирана тема.

11.05.08
07:14

Писано е, да, но в 10 теми и всеки е давал мнение, което не знам колко е достоверно. За това пуснах тази тема, за да може някой наистина вещ да ме посаветва за всичко в комплекс. Ще бъда благодарен, ако някой го направи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1