10.05.08
18:00
Предложете ми някаква добавка от сорта на протеин или нещо такова,а по възможност да мога да я комбинирам и с Аргинин
11.05.08
06:58
Високи дози BCAA от порядъка на 20-30 грама дневно.
11.05.08
15:54
L-Ornitrine и по-горните мнениея. По принцип си има и готови комбинации между Л-Аргинин и Л-Орнитрин. В съзнанието ми изникват двете компании които го правиат като комбинация SOLGAR и NOW! По горните изразени мнения също са добри комбинации, макар и комплексни!
казано от silabg.com на 11.05.08, 15:54:
L-Ornitrine и по-горните мнениея. По принцип си има и готови комбинации между Л-Аргинин и Л-Орнитрин. В съзнанието ми изникват двете компании които го правиат като комбинация SOLGAR и NOW! По горните изразени мнения също са добри комбинации, макар и комплексни!
Ами ще ва послушам и ще си зема глутамин и другите работи. Мисля да си поръчам или отнякаде да си купя тези два продукта:
линк
silabg.com/bg/product/detail/cid/12/bid/37/id/782
Как мислите дали може да се комбинират и за колко време ще ми стигнат ?
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 12.05.08 04:52.
12.05.08
03:30
казано от entrena на 11.05.08, 21:39:
казано от silabg.com на 11.05.08, 15:54:
Ами ще ва послушам и ще си зема глутамин и другите работи. Мисля да си поръчам или отнякаде да си купя тези два продукта:
линк
silabg.com/bg/product/detail/cid/12/bid/37/id/782
Как мислите дали може да се комбинират и за колко време ще ми стигнат ?
Този продукт на NOW е мн добър. Относно линка към CGT, имай предвид, че цената на този продукт няма да е такава защото това е без доставката,а те ги пращат нещата от USA. Да кажем че освен че ще чакаш доста време да ти го доставят, със сигурност няма да ти стъпи на по-дбори пари отколкото да си го вземеш от тук. И съм сигурен че и други биха ме подкрепили.
Това е линка към нас за същия продукт silabg.com/bg/product/detail/bid/1/id/83 и за да не прозвучи като реклама или нещо, ще ти кажа че можеш да закупиш от куп други места в България и вариране в цените няма да видиш.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 12.05.08 04:53.