Суплементна бомба - Animal packs

09.05.08
14:38

Здравейте на всички !
Реших да споделя мнение за следните добавки и ситуацията, която се получи днес.
Така, добавките който взех днес са тези:
1.Анимал пак - както следва след обедното хранене.
2.Анимал М-стак- 45 мин преди тренировка
3.Анимал Стак - 30мин преди тренировка
4.Анимъл Пъмп - 30 мин преди тренировка
5.Анимал Нитро - непосредствено преди самата тренировка и след нея
Вече знам, че повече няма да правя така, защото се получи следното. Почнах да разгрявам и към края усетих лек прилив на енергия. В началото на тренировката, се чувствах доста добре, зареден за яка тренировка. С времето прилива на енергия се увеличаваше, към средата бях напомпан, както никога досега. Обаче към края вече незнаех накъде отиват нещата...бях като кола, коята върви с над 6000 оборота. Вече се чудех, или ще си повърна червата и всички органи, или ще вдигна цялата зала. Мислих си че ще припадна... Почивки между сериите бяха не повече от 45 сек. Килограми хвърчаха навсякаде.От едно упражнение се хвърлях на друго. Никога досега не бях изпитвал нещо подобно, мисля се, че щях да експлодирам. Потенето беше обилно. Когато свърших и влязох в съблекалнята бях меко казано нацепен, преди време съм пил No-Xplode, обаче Пъмпа ми действа доста по-силно. Исках само да успея да се прибера вкъщи и да не припадна по пътя, целият треперех. По време на тренировката изпих, може би повече от 2л вода
На връщане минах през личния се лекар да ми измери кръвното за всеки случай. Казах му че съм тренирал досега. 140 горно на 60 долно с учестен пулс, но не споменах за добавките. Лекарката каза, че това е напълно нормално с оглед на ситуацията. Каза здрав си като бик и сърцето ти работи много добре, всичко е ОК не се притеснявай. Вече съм си вкъщи, обаче още не се чувствам спокоен.
За мен, 173 см, 70кг, общ стаж  в залата година и половина, но от почти година не съм спирал да тренирам, на почти 19г съм. Преди това съм пил и други добавки, като започнах на 17 с протеин и аминокиселини. Искам да кажа, че  не съм почнал от хард добавки, а полека полека съм вземал по-сериозни. Преди 2 месеца бях пил BSN No-Xplode i Cellmass. Но ефекта неможе да се сравнява с това...
Освен тези добавки имам и ASN Bargain Whey + Now ZMA + Higher Power BCAA (неотворени все още) + Higher Power Glutamin. Преди някой да каже колко пари съм дал, искам да спомена че всичко освен протеина съм го поръчал от USA, с един френд. Така че ми излезе много по-евтино, месец и нещо съм събирал пари че да мога да си купя всичко това. Имахме проблеми с митницата и казаха че втори път такава голяма пратка няма да мине. Чакахме около 3 седмици, докато пристигне пратката.
Ако някой има някакви върпоси относно продуктите, може спокойно да ги зададе, ще отговоря с удоволствие.
Но искам и аз да задам два въпроса. Дали да продължа да вземам по-този начин суплментите и просто все още не съм се адаптирал към тях или нещо да премахна. Страх че може да не издържа или да си навредя по някакъв начин.
Като заключение бих казал, че хора със слаб организъм, със стаж по-малко от година и под 18 да изберат по-слаби добавки. Лично аз мисля си мисля, че дори за мен това е доста HARD. Ако някой може да даде съвет или да отправи критика моля да го направи. Благодаря Ви предварително ! ;)

Темата беше редактирана от Vlado89 на 09.05.08 14:48.

09.05.08
15:24

Шъ ма извиняваш ама твоето е простотия.

Д-

09.05.08
15:25

Animal Pak

Начин на прием:
1 pack дневно, когато си извън сезон за поддържане -  2 пака дневно, когато се подготвяш за състезание, когато тренирането е необновено силово и интензивно.

Този продукт може да бъде комбиниран с всеки Animal продукт.

Animal M-Stak

Начин на прием:
1 пак всеки ден в продължение на 21 последователни дни. В тренировъчните дни, вземи 1 пак 45 минути преди тренировка. В не тренировъчните дни вземи един пак сутрин или в рания следобед.

Този продукт може да бъде комбиниран с Animal Pump и Universal Torrent.

Animal Stak

Начин на прием:
1 пак дневно за 3 последователни седмици. В тренировъчни дни, вземи 1 пак 30 минути преди тренировка. В не тренировъчни дни вземи 1 пак на празен стомах, между храненията. За най-добри резултати направи цикъл с този продукт - 3 седмици на него и 1 седмица почивка.

Този продукт може да бъде комбиниран с Animal Pak или Animal Pump.

Animal Pump

Начин на прием:
За да оптимизирап напомпването вземи един пак 30 минути преди тренировка. Не консумирай никаква храна или протеинови шейкове между дозата ти с Animal Pump и тренировката ти. За да максимизираш резултатите, стреми се да останеш хидратиран и дай приоритет на течностите преди и повреме на тренировка!

Animal Pump може да бъде взиман около година без да бъде спиран. Също като Animal Pak, Animal Flex и Animal Nitro G, пъмп е направен като основно ядро (основен суплемт). За най-добри резултати комбинирай с Animal Stak

Animal Nitro

Начин на прием:
1 пак 30 минути преди тренировка. За най-добри резултати вземи 2 пака дневно - първия пак непосредствено преди тренировка, а втория 30 минути след тренировката. Ако използваш post workout протеин шейк, почакай поне 30.-45 минути след като си взел Animal Nitro преди да изпиеш шейка си. Винаги взимай Animal Nitro на празен стомах!

Също като Animal Pak, Animal Flex и Animal Nitro G, пъмп е направен като основно ядро (основен суплемт). Той може да присъства във всеки арсенал от суплементи.  За най-добри резултати комбинирай с Animal Pak, или който и да било друг продукт от Animal линията.

Горе посочените комбинации са препоръчителните от Universal. Паковете са направени така, че да могат да се комбинират всеки с всеки. Дадох ти инфото горе понеже суплементите, които си избрал са едни от любимите ми и можеш да постигнеш прекрасни резултаи с тях ако знаеш как се взимат и ако знаеш нещо повече за комбинациите им.

На твое място не бих взимал всички наведнъж. Това е грешно, прекалено много ти идват! Съветвам те да си избереш някакъв стак да го завършиш след, което да започнеш друг. Не бих взимал толкова неща наведнъж, а и няма смисъл. Ако все пак решиш да продължим да взимаш всичко наведнъж, няма да е зле да включиш fish oil към чантата с добавките ;)

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.05.08 15:26.

09.05.08
15:53

Благодаря Ви много за отговорите ! Знам че така се вземат, предварително бях се информирал от Animalpak.com, нямам проблеми с английския.
Това което направих и аз смятам че е простотия, да взема толкова неща наведнъж. Глупава работа.
Сега от Анимал пака ми останаха не повече от 15 пака, защото бях си го купил преди време. Мисля да изключа М-стака и да вземам само по 1 пак Анимал Нитро след тренировка. Анимал пак-а аз си го вземам само по 1 пак на ден. Просто ми е силен и не виждам смисъл от два.
Сега мисля да довърша пак + стак + пъмп + 1 пак нитро на тренировка. Като свърша този цикъл, ще ми остане половин кутия Анимал нитро + половин кутия Анимал Пъмп + Анимал М-стака и ще го почна него.
А междувременно ще си вземам Bargain Whey + глутамина. БЦАА-то мисля да си го  оставя за след това, когато ще премина в период на чистене.
Имам въпрос относно fish oil-а. Това ще свърши ли работа Optimum Fish Oil Softgels 100softgels ?!? Ако да, по колко да ги вземам ? Ако не стигат 100 ще взема повече, тоест още една кутийка.
Благодаря на всички Ви. Съжалявам само за простотията, която направих днес, няма да се повтори.  Желая Ви успехи !

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 09.05.08 15:55.

Д-

09.05.08
16:02

Ще свърши. Вземай по 1 до 2 капсули на ден с храната. По принцип на почти всеки цикъл с добавки взимам Fish Oil, а според мен са си задължителни макар, че си набавям доста omega3 с рибата, когато съм на диета. Може да замениш fish oil и с flaxseed oil.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.05.08 16:03.

09.05.08
16:07

Тоест с това Optimum Flex seed Oil ? Но всъщност, незнам какво точно представлява това, ясно ми че Optimum Fish Oil Softgels 100softgels е на капсули и ще ми е лесно да го приемам с храната. Но ако flaxseed oil е нещо , като олио, ще ми е много по неудобно да го приемам, ако е в течна форма. Иначе голяма разлика между двете няма, така ли ?

Д-

09.05.08
16:11

Има разлика. И двете са на хапове. При fish oil си набавяш само omega3, а при flaxseed си набавяш omega3, omega6 и omega9 мастни киселини.

09.05.08
16:14

Много Ти благодаря ! Доста добри съвети ми даде ! Още сега ще си поръчам flaxseed-а. Иначе така както съм ги стаквал продуктите , добре ли е ? Забелязах сега, че това стимулира апетита или аз си внушавам ?

Д-

09.05.08
16:18

Лененото семе е източник на фибри, протеин, мазнини, витамини и др.
Може да ти помогне със свалянето на мазнини, помага за възстановяването, добър източник на енергия е, намалява болките от тренировките, увеличава оползотворяването на кислород, спомага да си здрав като цяло и предпазва сърцето, което е супер. Препоръчвам ти рибеното масло, защото ще ти помогне като цяло и най-важното - полезно е за сърцето, особено, когато взимаш толкова много добавки.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.05.08 16:24.

09.05.08
16:24

Ясно. Мерси много, но доколкото знам е хубаво да се взема flaxseed или fish oil заради ненаситените мастни киселини, без значение дали се вземат и пакове. Като привърша с първия цикъл ще постна някъде резултати, ако някой има желание.

Д-

09.05.08
16:25

Да, както казах по-горе спомагат и за здравето като цяло. Добре е да се взимат.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.05.08 16:54.

AN

11.05.08
07:45

Тоя анимал пак ставали за НВД да го пия вместо аминокиселини сас SYNTHA-6 или е по добре аминокиселлини

11.05.08
08:00

Става, задължително с храна, че тия витамини са в конски дози.

AN

11.05.08
11:50

Какво ще рече с храна ? че трябва да ям повече или след като сам ял тогава да ги пиа, и тоя анимал ще задаржили мускола или е по добре с аминокиселини

11.05.08
12:01

Значи след или по време на хранене.Тия количества могат да ти изиграят лоша шега на стомаха, а и освен това така ще се усвоят по-добре (водо и мастно разтворими витамини).В animal pak-а има аминокиселини.
Ако тепърва ще си го купуваш те съветвам да си вземеш отделно амино и витамини.

Витамините със закуската, а аминото преди, по време и след тренировка.
По принцип ВСАА са за запазване на ММаса.

ИВ

11.05.08
12:17

Искам да кажа за лена, че е по-добре да се консумира под формата на ленени семена, а не под формата на дражета. Съставът на лененото семе е идеален за всички видове режими. А за рибеното масло е добре да се увеличи до към 6-8 дражета дневно, освен ако в диетата не присъства твърде много риба, то тогава да се намали от 6-8 на 3-5 дневно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1